بی ادبه بی ادب هم نیست اما خب زود عصبی میشه مثل آدمای بزرگ کینه ای هستش من تعجب میکنم با ما زندگی نمیکنه مثلا باباش یعنی شوهرم خیلی دوستش داره اما این فقط بخاطر شکم بهش زنگ میزنه اینو بخر اونو بخر اصلا پیش باباش نمیاد گاهی وقتا میاد من بهش محبت میکنم اما اصلا ازش خوشم نمیاد 🥴 گاهی وقتا حس میکنم آدم بدی هستم پدرشم نسبت بهش سرد شده بخاطر اخلاقش
خوب حتما دوسش داشته دیگه حالا یکی طلاق گرفته حق عاشق شدن و زندگی ندارن؟!!شوهرشم جوونه
ببین داره ولی کسی که بچه داره باید مصلحت بچه خودشو هم در نظر بگیره نه اینکه بزارع خونه کسی و فقط خرجش بده و دختر مردم هم اسیر کنه .ازدواج با کسی که بچه داره گناه نیست ولی کلی مشکلات داره دوست خودم با یه مردی ازدواج کرده پسر داره و همیشه خدا ناراحت با اینکه پسرش بزرگ شده ولی یجورایی به چشم هوو نگاه میکنه من بارها گفتم قبل عقد باید به این چیزا فکر میکردی و بعد واردش میشدی
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش پدر وقتی میخواد زن بگیره بچرو بزاره پرورشگاه چون نامادری چنان میره زیر پاش ک دیگ انگاری بچه ای و ...
منم میگم باید هوای بچه رو داشته باشه اما عزیزم من مادرش نیستم ک نگهش دارم گلم منم جذاشون نکردم بچه از اول همین بود مادرش نگهش نمیداره ی مسافرت بچه رو نمیبره من همیشه بردمش مسافرت پارک شهر بازی همه جا از هر راهی یکی وارد شدم اما بازم باهام بده هزار بار روم دست بلند کرده من چیزی نگفتم چون گفتم وضعیت روحیش خوب نیست اما هر بار میره میاد ی تهمتی میزنه بهم
خودت ک میدونی اون بچه هست و الا نمیگفت فلانی گفته.برخلاف میلت ۳ ماه باهاش خوب باش اگ گفت زن بابا بگو ...
مرسی از راهنماییتون ✨باورت میشه روز مادر بود من رفتم دوتا کادو خریدم دادم ب بچه تا بده ب مادر و مادر بزرگش اونا پس فرستادن😔من فقط بخاطر این خریدم ک بچه احساس کمبود نکنه