بی ادبه بی ادب هم نیست اما خب زود عصبی میشه مثل آدمای بزرگ کینه ای هستش من تعجب میکنم با ما زندگی نمیکنه مثلا باباش یعنی شوهرم خیلی دوستش داره اما این فقط بخاطر شکم بهش زنگ میزنه اینو بخر اونو بخر اصلا پیش باباش نمیاد گاهی وقتا میاد من بهش محبت میکنم اما اصلا ازش خوشم نمیاد 🥴 گاهی وقتا حس میکنم آدم بدی هستم پدرشم نسبت بهش سرد شده بخاطر اخلاقش
اره میدونم اما خب من اذیت میشم هربار صدام میزنه زن بابا بهش چندبار گفتم اسممو بگیرن منو تو باهم دوست ...
خودت ک میدونی اون بچه هست و الا نمیگفت فلانی گفته.
برخلاف میلت ۳ ماه باهاش خوب باش اگ گفت زن بابا بگو جان زن بابا . ببرش پارک ، بگو همیشه احترام پدر مادرت رو داشته باش حتما. بعد بگو بزرگترا گاهی اشتباه میکنن برا همون چون بچه هاشونو دوست دارن و نگرانشون هستن ممکنه فک کنن دیگران بهشون صدمه میزنن ولی این یه اشتباه قشنگیه . کاردستی درست کنین با هم و... کم کم هم حرفای تو رو میبره و اونا میفهمن بد بچشون رو نمیخای هم بچه میفهمه مادرش اشتباه میگه و دچار دوگانگی نمیشه از اون طرف اونا بد بگن از این طرف تو خوب باشی،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه بیچاره با مادر بزرگش زندگی میکنه .چقد بد یه پدر مادر اینقد بی مسئولیت هستن ،چرا باید بچه رو بند ...
عزیزم من خیلی سختی کشیدم قبل از عقد هم گفتم من با بچه ات خوبم اما نگهش نمیدارم من خودم دارم بچه دار نمیشم چون حوصله بچه داری ندارم میخواستن جدا نشن من باید تاوان بدم
اره میدونم اما خب من اذیت میشم هربار صدام میزنه زن بابا بهش چندبار گفتم اسممو بگیرن منو تو باهم دوست ...
پس اون بچه مادرش یادش میده بزار بگه زن بابا بگو بیت از این به بعد باهم بازی کنیم به کسی هم نگو من اسم تو رو صدا میزنم مثلا علی جون تو هم بگو نگار که باهم دوست بشیم ببرش پارک مطمئنن باهات خوب میشه و له حرف مادرش کمتر میکنه چون اون بچه که تو رندگی شما هست خوب باشی باهاش همیشه به خوبی ازت میگه بدم باشی هم پدرش ازت دور میشه هم بچه پس سعی کن باهاش مدارا کنی با بازی کردن نه با حرف زدن چون اون زیر سلطه ی مادرش باهاش بازی کنی میتونی باهاش ارتباط بهتری داشته باشی
اینجا دردو دل نکن حالت خراب میشه منم مثل شمام ۱۶ سالشه هرچی میخوره میریزه زمین لباسارو از تو لبا ...
یادمه ی دختر تو راهنمایی هم کلاسیم بود بچه عقده ای بود خوشگل و مغرورم بود ولی از اینا بود ک بقیه رو اذیت میکرد. بعد ی روز تو صحبتاش با کیف میگفت ایقد زن بابامو اذیت میکنم اونم هیچی نمیگه، دیگه ازش بی خبرم کاش فهمیده باشه کارش اشتباهه