2777
2789
عنوان

از بچه شوهرم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3591 بازدید | 135 پست

اینجا دردو دل نکن  حالت خراب میشه منم مثل شمام   ۱۶ سالشه هرچی میخوره میریزه زمین  لباسارو از تو لباسشویی پخش زمین میکنه واسه خودشون میشوره دوباره لباسارو جمع نمیکنه 

لباساش یک ماه رو بند لباس تو تراس میمونه چقدر من جمع کنم تحویلش بدم. پررررررو  بی ادب   کلن همیشه ناراضی ازش نفرت دارم. کاش بمیرم راحت بشم  هیچ راه نجاتی ندارم گرفتار شدم

اسمم نظر همسرمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر که خانم پدر من هیچوقت از من بدش نیومد با تمام اذیتایی که داشتم خودم و شیطنتای بچگیم یه طر ...

من هیچوقت بدی بچه رو ب پدرش نگفتم حتی بهش گفتم برید پیش ی مشاور من غول بد ذات نیستم عزیزم 

اینجا دردو دل نکن حالت خراب میشه منم مثل شمام ۱۶ سالشه هرچی میخوره میریزه زمین لباسارو از تو لبا ...

یادت نره سهم بیشتر مال اون ناراحتی برگرد خونه پدرت

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
اینجا دردو دل نکن حالت خراب میشه منم مثل شمام ۱۶ سالشه هرچی میخوره میریزه زمین لباسارو از تو لبا ...

عزیزم من که مادر بچه هستم از این رفتارای بچم عاصی هستم فقط بریزو بپاشه نه اینکه نامادری باشه رفتارش اینه بچهای ماهم همین هستن 

منم اینو میگم اون بچه خیلی بی گناه و بی دفاعه الان بین یه سری آدم افتاده که هرکس یه جوری میخواد ادبش ...

پدر هم که فکر عشق خودش بود زن جوون گرفته بچه رو پرت کرده پیش مادربزرگ .این خانوم همه اوج جوونی خودشو اسیر کرده بعد ها متوجه میشه کسایی که بچه دارن خیلی باید با احتیاط ازدواج کنن ولی راحت ترین راهو انتخاب کرده مقصر اصلی پدر مادر بچه هستن ولی اونا دلشون نمیسوزه بعد یه غریبه دلسوزی کنه براش .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خوب حتما دوسش داشته دیگه حالا یکی طلاق گرفته حق عاشق شدن و زندگی ندارن؟!!شوهرشم جوونه

تو زندگی ادم الویت باید خودش باشه 

اگر از دید منطقی نگاه کنی دلیل نداره ادم با مرد بچه دار ازدواج کنه

خدا رو شکر که خانم پدر من هیچوقت از من بدش نیومد با تمام اذیتایی که داشتم خودم و شیطنتای بچگیم یه طر ...

پدر بزرگ خدابیامرز من میگفت، زن دومی که بچه زن اول نگه داره، حضرت زهرا رو سرش دست کشیده.

زن بابای شما واقعا مصداق این حرف بوده

عزیزم من که مادر بچه هستم از این رفتارای بچم عاصی هستم فقط بریزو بپاشه نه اینکه نامادری باشه رفتارش ...

ولی شما میتونین به بچه هاتون حرف بزنین دعوا کنین  من دارم از غصه داغون میشم باباش از من تمام کمبودهاشو طلب داره 

اسمم نظر همسرمه
خوب حتما دوسش داشته دیگه حالا یکی طلاق گرفته حق عاشق شدن و زندگی ندارن؟!!شوهرشم جوونه

اگه خوب بود زنش نمی رفت ۹۹درصد بعدشم مگه دیونه س زن همچین مردی بشه مطلقه اونم با بچه

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
2810