2777
2789
عنوان

از بچه شوهرم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3591 بازدید | 135 پست

خدا رو شکر که خانم پدر من هیچوقت از من بدش نیومد با تمام اذیتایی که داشتم خودم و شیطنتای بچگیم یه طرف مامانبزرگم و عمم و عمو و دایی و همه فامیلمم با رفتاراشون آزارش میدادن یه طرف واقعا باید برم دستشو ببوسم که انقد صبور و خانوم بود و طی این 29 سال زندگی کردنش با پدرم از گل نازک‌تر بهم نگفته 

شما میدونستی اون آقا بچه داره و باهاش ازدواج کردی توقع که نداری بچه شو بزاره کنار چون بچش به قول شما باباشو به خاطر خوراکی دوست داره ؟که اونم بچه است اسمش روشه از یه بچه نباید توقع داشت مثل آدم بزرگ رفتار کنه حتی اگر از اون بچه خوشت نمیاد هم سعی کن بدی ازش به پدرش نگی که محبتش کم میشه بهت 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بد نیستی مگه بقیه از هر بچه ای ببینن خوششون میادهیچکس بچه غریبه بی ادبو دوست نداره

بی ادب نیست ک بگم فحش میده مثلا چند وقت پیش با دمپایی منو زد یبارم محکم با بالشت زد تو سرم من دعواش نکردم اما اگر یکی دیگه بود جرش میدادم ،،خب شوهرم بود باهاش حرف زد منم با بچه قهر کردم تا ب خودش بیاد 

بچه بیچاره با مادر بزرگش زندگی می‌کنه .چقد بد یه پدر مادر اینقد بی مسئولیت هستن ،چرا باید بچه رو بند ...

منم اینو میگم اون بچه خیلی بی گناه و بی دفاعه الان بین یه سری آدم افتاده که هرکس یه جوری میخواد ادبش کنه و به نظر خودش تربیتش کنه دو روز دیگه اون بچه باغی و سرکش میشه بعد میگن بچه شره و آشوب بچه به پدر و مادر نیاااااز داره حداقل باید یکیشونو داشته باشه نه هردو رو‌باهم از دست بده

کاش پدر وقتی میخواد زن بگیره بچرو بزاره پرورشگاه چون نامادری چنان میره زیر پاش ک دیگ انگاری بچه ای وجود نداره همون بهتر ک بزارنش پرورشگاه حداقل بچه مشکلات روحی روانی نمیگیره بعدشم خوب برا شکم زنگ بزنه باباشه وضیفشه بخره براش شما چیکار داری

بی ادب نیست ک بگم فحش میده مثلا چند وقت پیش با دمپایی منو زد یبارم محکم با بالشت زد تو سرم من دعواش ...

وقتی با مرد بچه دار ازدواج می کنید فکر اینجاشو هم قبلش کنید

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
فقط دوست دارم اینو بهت بگم دلتو بزرگ کن نزار بچه ای که اینقدر غم بزرگی تو دلشه باز از جای دیگه هم ضر ...

اره میدونم اما خب من اذیت میشم هربار صدام میزنه زن بابا بهش چندبار گفتم اسممو بگیرن منو تو باهم دوستیم گفت نه مامان فلانی گفته تو فقط زن بابا هستی😔

تو که سنی نداشتی چرا وارد زندگی این بچه شدی هم خودتو بدبخت کردی هم اونو بامجزد باید ازدواح می کردی

عزیزم چه ربطی داره ؟پدرش جدا شده بود این خانم نه یکی دیگه تهش با این مرد ازدواج میکرد اختلاف سنی زیادی هم ندارن انچنان

مادر بچه هم شوهر کرده

فقط موندم چرا اختلاف دارن واس پنج دقیقه عشق و حال یه بچه رو اواره این دنیا میکنن

عزیزم چه ربطی داره ؟پدرش جدا شده بود این خانم نه یکی دیگه تهش با این مرد ازدواج میکرد اختلاف سنی زیا ...

اخه وقتی مجرد چرا باید یا مرد بچه دارشوهر کنه

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
اره میدونم اما خب من اذیت میشم هربار صدام میزنه زن بابا بهش چندبار گفتم اسممو بگیرن منو تو باهم دوست ...

اشکال نداره شما باهاش خوب باشین بعدن که بزرگ شد خودش میفهمه

2810