2777
2789
عنوان

از بچه شوهرم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3591 بازدید | 135 پست
چرا نی نی سایت موجیه؟چند روز موج عدم علاقه به بچه باب شده؟حالا خوبه مال شما بچه خودت نیست

وقتی یکی تاپیک میزنه بقیه سر دردو دلشون باز میشه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

اون طفلک بچه تو دلش غوغاست ، پر از خشم و مقایسه و مرور ، آرزوی یه زندگی عادی با پدر و مادر رو داره ، از اونا بابت شرایطش کینه داره

درک کردن این بچه ها دل بزرگ میخواد

عجب 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر با شما زندگی نمیکنه براش خوشحال شدم 🙂

من باهاش اصلا بد نیستم حتی مسافرت میرم همه چی براش میخرم میاد خونه ام دارم میبرشم ، اما خب دلیلی هم نداره با ما زندگی کنه خودش مادر داره عزیزم من ک نمیتونم نسبت به حسم دروغ بگم 

چرا نی نی سایت موجیه؟چند روز موج عدم علاقه به بچه باب شده؟حالا خوبه مال شما بچه خودت نیست

اره 😂 اما خب خودم گاهی وقتا عذاب وجدا میگیرم میگم تکه آدم بدی هستم ک از ی بچه خیلی خوشم نمیاد 

الان موج عدم علاقه به فرزنده موج بچه شوهر مال دوسه هفته پیش بود موج" اعتراف میکنم  من فیک هستم "مال هفته پیش

موج  دعوای حجاب و موج جیغ تومراسم فوت و موج جنگ و موج چی جلوی بابات میپوشی متناوبه دوره ای میاد😅

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اره 😂 اما خب خودم گاهی وقتا عذاب وجدا میگیرم میگم تکه آدم بدی هستم ک از ی بچه خیلی خوشم نمیاد

نه بد نیستی 

مگه بقیه از هر بچه ای ببینن خوششون میاد

هیچکس بچه غریبه بی ادبو دوست نداره

من باهاش اصلا بد نیستم حتی مسافرت میرم همه چی براش میخرم میاد خونه ام دارم میبرشم ، اما خب دلیلی هم ...

خونه پدرش یادت نره سهم بیشتری داره تا تو

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

فقط دوست دارم اینو بهت بگم دلتو بزرگ کن نزار بچه ای که اینقدر غم بزرگی تو دلشه باز از جای دیگه هم ضربه بخوره بعد هم بچه ها کلا همینن منم بچم یکسره به پدرش زنک میزنه بابا از بیرون اومدی چی بخر از قدیم گفتن مادر پدر عاشقن بچه فارغ پس برای بیشتر بچه  ها این موضوع هست واینکه حسم میگه خیلی آدم مهربونی هستی 

2810