بی ادبه بی ادب هم نیست اما خب زود عصبی میشه مثل آدمای بزرگ کینه ای هستش من تعجب میکنم با ما زندگی نمیکنه مثلا باباش یعنی شوهرم خیلی دوستش داره اما این فقط بخاطر شکم بهش زنگ میزنه اینو بخر اونو بخر اصلا پیش باباش نمیاد گاهی وقتا میاد من بهش محبت میکنم اما اصلا ازش خوشم نمیاد 🥴 گاهی وقتا حس میکنم آدم بدی هستم پدرشم نسبت بهش سرد شده بخاطر اخلاقش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من باهاش اصلا بد نیستم حتی مسافرت میرم همه چی براش میخرم میاد خونه ام دارم میبرشم ، اما خب دلیلی هم نداره با ما زندگی کنه خودش مادر داره عزیزم من ک نمیتونم نسبت به حسم دروغ بگم
فقط دوست دارم اینو بهت بگم دلتو بزرگ کن نزار بچه ای که اینقدر غم بزرگی تو دلشه باز از جای دیگه هم ضربه بخوره بعد هم بچه ها کلا همینن منم بچم یکسره به پدرش زنک میزنه بابا از بیرون اومدی چی بخر از قدیم گفتن مادر پدر عاشقن بچه فارغ پس برای بیشتر بچه ها این موضوع هست واینکه حسم میگه خیلی آدم مهربونی هستی