2777
2789
عنوان

از بچه شوهرم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3591 بازدید | 135 پست
ای عزیزم من یبار پیتزا پختم چون خیلی دوست داره ب باباش گفتم زنگ بزن بیارش زنگ زد مادر بزرگش صداش اوم ...

شما وهمسرت پیش بچه از مادرش صحبت می‌کنید یا بچه از مادرش صحبت میکنه؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
مرسی از راهنماییتون ✨باورت میشه روز مادر بود من رفتم دوتا کادو خریدم دادم ب بچه تا بده ب مادر و مادر ...

عزیزم💔 شرایطت خیلی سخته ولی نمیخاد اینکارا رو کنی پیش بچه نا محسوس بگو ک پدر مادر در هر حالتی عزیزن باید بهشون احترام گذاشت و... بعد ی موقع دیگه لابلای بازی و.. نامحسوس بگو بززگترا بعضی وقتا اشتباه فکر میکنن و این دلیل بر بدیشون نیست کلا آدما تا وقتی پیر هم میشه ممکنه اشتباه کنه البته به زبون بچه ها بگو. این وسطم زیاده روی نکن ها هر موقع اومد سمتت، برا زدن ک میگی می زنتت هم ی مشاور برو کودکان خودت برو نمیخاد اونو ببری،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره 😂

😂🤦🏻‍♀️♥️

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ محو در تماشای تو بودم لبخندی  زدی جان و جهانم ایستاد💕🙃
ای عزیزم من یبار پیتزا پختم چون خیلی دوست داره ب باباش گفتم زنگ بزن بیارش زنگ زد مادر بزرگش صداش اوم ...

عزیزم معلومه خانوم مهربونی هستی.

اون مادر بزرگ داره با این کارش به نوه خودش آسیب میزنه.

داره روح و روان بچه رو به هم میریزه.

تو قلبش کینه میکاره و این بیشتر از همه به بچه ضربه می زنه.

ولی شما همین جوری مهربون و با محبت بمون.

نزار بقیه با دل سیاهشون شمارو هم تغییر بدن و قلبتو سیاه کنن.

اون بچه شرایط سختی رو گذرونده.

احساس طردشدگی داره.

مادرش که رفته دنبال زندگیش.

پدرش هم ازدواج کرده

و درک و قبول این مسایل برای یه بچه ۸ ساله که پدر و مادرش همه ی دنیاش هستن سخته.

مطمئن باش یه روزی جواب همه خوبی هاتو میگیری.

پسر منم ۸ سالشه روزی چند بار به باباش زنگ میزنه که فلان خوراکی رو بیار .یعنی فقط برای خرید خوراکی یا چیزی به باباش زنگ میزنه.

گاهی خودم میگم که خسته نباشی چیزی به بابات بگو گناه داره فقط برای کار خودت زنگ میزنی اون ناراحت میشه.

تازه پسر من خیلی خیلی با محبته ولی بازم ابنجوریه

اره همین کارو میکنم ممنون 🥲♥️

خواهش میکنم دوست عزیزم شما خانم خوش قلبی هستی کاش طوری بشه که در آینده به دردت بخوره من یکنفر رو میشناسم بچه دار نشد همسرش زن گرفت و چند تا بچه اورد الان پیر شده نمیدونی بچه های هوو عین پروانه دورش میچرخن بیشتر از مادر خودشون لازم به ذکره که این خانم هم بسیاااااااار محبت خدماتی و مالی هم میکنه به بچه ها ولی بلاخره اونا هم کنارشن.❤😘

نه ما اصلا درباره اونا جلوع بچه حرف نمی‌زنیم هیچوقت اره اون حرف میزنه

وقتی حرف میزنه حتی بد مادرشو میگه شما بگو مادرت دوست داره منم تورو دوست دارم ولی نه به اندازه مادرت چون خودم در مورد بچه‌ها ی همسرم این جوری بودم بعد یه روز پدربزرگ همسرم گفت مامانم گفته شمارو دوست نداشتم باشم اما من به مادرم گفتم زن بابام به من گفته مادرت تورو بیشتر دوست داره وزن بابام ادم بدی نیست پس چرا دوستش نداشته باشم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

اره خودشون کاری کردن من حس گذشته رو ب ی بچه ۸سالع نداشته باشم اره میدونم مثلا بچه میخواد زنگ بزنه نمیزارن میاد میگه مامان فلانی نزاشت زنگ بزنم ب باباش نمیگه ب من گفت منم ب باباش نگفتم ک دعوا نشه 

وقتی حرف میزنه حتی بد مادرشو میگه شما بگو مادرت دوست داره منم تورو دوست دارم ولی نه به اندازه مادرت ...

بد مادرشو نمیگه ک میگه اون اینجوریه خونه اش شما ندارین اینجوری می‌کنه اونجوری می‌کنه ماهم فقط گوش میدم یا میگم آفرین ب مادرت از این حرفا

خواهش میکنم دوست عزیزم شما خانم خوش قلبی هستی کاش طوری بشه که در آینده به دردت بخوره من یکنفر رو میش ...

اره من هربار می‌خوام حرکتی بزنم بچه باهام خوب بشه می‌ره اونجا میاد بدتر از قبل میشه 

پدر بزرگ خدابیامرز من میگفت، زن دومی که بچه زن اول نگه داره، حضرت زهرا رو سرش دست کشیده.زن بابای شما ...

آره واقعا یه فرشته واقعیه باورت میشه بگم از مادر خودمم بیشتر دوسش دارم 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

2810