2777
2789
عنوان

از بچه شوهرم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3591 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها حس بقیه را میگیرن .میدونه دوستش نداری واسه همین بد اخلاقی میکنه تو را خدا باهاش خوب باشید .گن ...

اوه نه همون دوره نامزدی من از ته دلم دوستش داشتم باورت میشه اما مادرش یا مادر بزرگش بهش گفته بود ک بگو زن بابا ب من ب بابات بگو ک زن بابا منو زد 🥴 اینم دروغ گفت اما شوهرم باور نکرد چون می‌دونه من بچه هارو کتک نمیزنم  کلا باهام بدش کردن منم ازش الان خیلی خوشم نمیاد بدم نیستم باهاش 

این جواب اونایی که میگن حق داری....

هیچ مادر یا پدری یا هر انسان عاقل و فهمیده ای حق نداره از یه بچه ناراحت باشه 

بچه ای که شلوغه نیاز به توجه داره بچه ای که عصبیه جو سمی اطراف باعث میشه بچه ای که زیاد گریه می‌کنه ما باعث حال بدش شدیم اونا فقط یه بچن که به ما نیاز دارن نه  فقط مالی ..احساسی عاطفی اینارو با حال و روحیه خوب وارد جامعه کنیم که پدر و مادر خوبی در آینده بشن💓

بچه ای که تو جو فریاد کشمکش بی حرمتی احتمالا غیبت بوده باید مشاوره بشه خیلی اسیب دیده

منم همینو میگم چندباری ب شوهرم گفتم ببرش اما خب مردا اینجوری نیستن ب مادر بزرگش گفتم دعوا راه انداخت گفتم اصلا ب من چه 

با مادرش نیست با مادر بزرگشه مادرش ازدواج کرده

دیگه بدتر

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

طفلک بچه ها که اسباب بازی تصمیمات پدر مادران ، آسیب میبینن تحقیر میشن میشکنن ، طلاق وقتی پای بچه وسطه یعنی لبه تیغ راه رفتن

بچه ها گناه دارن بی پناهن ، پدر زن گرفته مادر شوهر کرده این طفلک مونده با دنیایی از حسرت و آسیب و منت ، نمینویسم ولی تو دلم فحش میدم به این پدر مادر

وقتی بچه داریم باید از خودمون بگذریم نباید بندازیمش زیر پا

این جواب اونایی که میگن حق داری....هیچ مادر یا پدری یا هر انسان عاقل و فهمیده ای حق نداره از یه بچه ...

بچه بیچاره با مادر بزرگش زندگی می‌کنه .چقد بد یه پدر مادر اینقد بی مسئولیت هستن ،چرا باید بچه رو بندازن که یه غریبه بگه خوشم نمیاد انگار قبل عقد خبر نداشتن طرف بچه داشته و این حقیقت که هیچ کسی بچه خود آدم نمیشه و هیچ کس هم مادر هیچ کسی نیست تغییر ناپذیر ولی کاش گاهی یکم خودمون بزاریم جای این بچه ها

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
2810