2777
2789

دکتر ب دخترم تو‌بیماریتان ک‌بستری بود داد بخاطر یرفه هاش گفت سرفه نمیزد دیگ‌نزن براش مرخص شدیم من انقد حالم بد بود از دارو زیاد همه رو‌انداختم سطل اشغال از همونروز علائمش دوباره برگشت الان خیلی سرفه میزنه نمیدونم‌میشه برم‌بخزم‌یا نه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بله عزیزم من دخترم ۶ ماهش که بود بخاطر عفونت ریه بیمارستان بستری شد و دکتر بهش اسپری داد و بعد از ترخیص هم استفاده کردم الان  شکر خدا ۱۳ سالشه و هر وقت سرما میخوره و سرفه میکنه دکتر براش اسپری تجویز میکنه و استفاده  میکنه 

چند وقتشه؟

زیاد نباید اسپری استفاده کرد.

دکتر ب پسر منم داد وقتی خیلی سرفه میکرد.گفت یکی دور روز بزن دیگه نزن

خودم سرچ کردم دیدم بخاطر کورتونی ک داره نباید زیاد استفاده کرد ضرر داره

شربت فایده نداره بهش بدی؟

مونته لوکاست خیلی برای سرفه خوبه

هم قرص جویدنی ش هست هم پودرش برای بچها

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم من دخترم ۶ ماهش که بود بخاطر عفونت ریه بیمارستان بستری شد و دکتر بهش اسپری داد و بعد از تر ...

نمیدونید مثلا ی دوز خاصی داره برا بچه ها بخرم یا نه 

میترسم ی چی بدن بهم‌مناسب نوزاد نباشه 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چند وقتشه؟زیاد نباید اسپری استفاده کرد.دکتر ب پسر منم داد وقتی خیلی سرفه میکرد.گفت یکی دور روز بزن د ...

6ماهش دکتر بهش چندتا شربت داده خودم‌درمان‌خونگی‌مثلا با ویاز و‌بخور‌اسپری بینی اینا دادم‌اصلا سینش صاف نمیشه دقیقا بیمارستانم همین بود من‌دوبار هربار دوپاف براش استقاده کردم کامل صگسرفش خوب شد

میتونی روزی ۲ بار هر بار دو پاف براش استفاده کنی البته با دمیار عزیزم باز هم اگر میخوای مطمئن بش ...

بردمش دوبار بعد مرخص شدنش بردم 

بله برای پسر 8 ماهه ی منم این اسپری رو دادن

البته داروهای دیگه هم هست

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!