2777
2789

چیکار کنم بعدازظهر میخوام برم دکتر قلب از قبل بارداری هم یکم فشارم بالا میرفت ولی دیروز خیلی بالا بود خطرناک  نباشه تا عصر

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو غذات اصلااااا نمک نریز اصلاااااا بزار خوب بشی چون اونایی ک فشارخپنی هم نیستن آخرتی بارداری دیدم ک ...

این مدت خیارشور زیاد خوردم با زیتون چون بدون اینا نمیتونم چیزی بخورم اشتباه کردم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
تا عصر سعی کن استرس نگیری آب زیاد بخور نمک و غذاهای پرچرب هم نخور

هم استرس دارم هم  خیارشور زیاد خوردم این مدت😭😭😭 چون هوس میکردم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
این مدت خیارشور زیاد خوردم با زیتون چون بدون اینا نمیتونم چیزی بخورم اشتباه کردم

پای عزیزم خوراک خیلی تاثیر داره هااااا خیلی بده این چیزا رو نخور پرهیز غذایی سفت و سخت بکیر حتما دشت گوش نندازین ها 

پای عزیزم خوراک خیلی تاثیر داره هااااا خیلی بده این چیزا رو نخور پرهیز غذایی سفت و سخت بکیر حتما دشت ...

دیگه نمیخورم چاره ای ندارم فوقش حالم بهم بخوره از غذا 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
خیلی نگرانم

عزیزم همین نگرانی فشارت ومیبره بالا من ازاول بارداری تا آخر فشارم ۱۶ روی ۱۰ بود یک دکترم که ۵ ماهه بودم گفت ختم حاملگی ولی رفتم پیش یه دکتر دیگه چون من قبلشم یه مقدار فشار داشتم اصلا نترس هیچی نمیشه نمک نخور استرس نداشته باش بعدازظهر برو دکتر اینکه قبلش هم شما فشار داشتی اصلا جای نگرانی نیست 

عزیزم همین نگرانی فشارت ومیبره بالا من ازاول بارداری تا آخر فشارم ۱۶ روی ۱۰ بود یک دکترم که ۵ ماهه ب ...

ممنون یکن از اینکه دکتر گفت بارداری پوچ استرس گرفتم من مهر اصلا پریود نشدم شهریور نیمه اولش شدم ولی الان طبق سونو 5 هفتمه اینم بگم کلا نامنظم بود پریودم هر دوماه یبار شاید من 1 آبان ازمایش مثبت بود دیروز رفتم سونو فقط ساک بارداری و کیسه زرده بود جنین نبود داخلش سن بارداری هم 5 هفته و دو روز 

همین موضوع استرس منو زیاد کرده

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙