2777
2789
عزیزم تو که میخوای بری، خب ۱۴ روز بندازش عقب و هر شب نماز شب بخونفقط شفع و وترآسون بگیربعد ۱۴ روز اگ ...

نمیدونم چرادانقد تلاش میکنی ولی خب واقعا حس میکنم دیگه مغذی برا فک کردن ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بدونم چی فرق میکنه؟

نمیدونم واقعا

من ادمی نیستم هر چیزیو قبول کنم

از اول عمرم تا ۳۲ سالگی هم نماز نخوندم. فقط تو نمازخونه مدرسه به اجبار میخوندم 

چون قانع نمیشدم که چرا

فرقه های مختلف اکنکار، هندوئیسم و بودیسم و مسیحیت و یهودیت رو هم مطالعه کردم

راجع به متافیزیک هم تا دلت بخواد مطلب خوندم

یعنی ادم معتقدی نبودم واقعا

دوستامم کلا بی دین و بی خدا یا اگنوستیک و ندانم گرا هستن ۹۹ درصدشون

من نمیدونم نماز شب چرا اینجوریه

فعلا جوابی پیدا نکردم

فقط خب واقعا فرق داره

با تمام مدیتیشنهایی که کردم فرق داره

چرا گلم میگم مشاوره ادامه بده رها نکن فکر کنم بد جا افتاد برات

نه من فکر بدی نکردم از حرفت فقد میگم دستت درد نکنه داری کمکم میکنی ولی واقعا فایده نداره چون این حالم مال چند ماه نیست مال چند ساله

وقتی از اول بچه ناخواسته باشی میخوای بقیه زندگی خوب پیش بره

عزیزم خدا خواسته ک تو باشی...ب آدما و اطرافیان فک نکن میدونم شرایط سختی رو گذروندی  ولی خودکشی هیچ وقت راه نجات و آرامش و رهای از مشکلات نبوده و نیست...بلکه انتخاب  عذاب هزاران برابر بدتر و سخت تر از عذاب این دنیاس..ب خدا پناه ببر از شر وسوسه‌های شیطانی ک ب فکرت میاره....یه درصد  فک کن خدا آینده بهتری برات در نظر گرفته باشه یا تو آخرتت جای خوبی برات خواسته باشه....چرا با دسته خودت بزنی خرابش کنی؟اونم با گناه خودکشی  ک ن راه فراری داری ن نجاتی ن بخششی.......هر سال اون دنیا برابر با۵۰ هزار سال این دنیا طول میکشه فک کن اگه فقط یکسال خدا بخاد عذابت بده باید ۵۰ هزار سال تو عذاب باشی...ب خدا تحملشو نداری تو عزیزم نکن با خودت نکن راهش این نیست ب خدا...عذاب و سختیتو  هزاران برابر نکن

اونم فکر کنم از اون دنیا بگه نه؟

آره .خب اگه ۱درصد حرفاشون درست باشه و قرار باشه دوباره برگردی به دنیا به یه وضعیت بدتر میای .دوباره روز از نو روزی از نو .پس ترجیح میدی همین الان بجنگی تا بیوفتی تو حلقه ی تکرار

تو حق داری بخوای خارج بشی از بازی

این خروج، final exit یا خروج نهایی خواهد بود و همیشه گزینه روی میز هست برای تو

فقط من میگم دو هفته قبل از خروج نهایی، نمازشب رو امتحان کن. بعدش خروج بزن و برو

2810