2777
2789
خیلی وقته من تو گذشته زندگی میکنم

گذشته رها کن بگذر و درس بگیر

تک تک ما ادمها رنج کشیدیم رنج هرکس با دبگری متفاوته 

رو داشته هات تمرکز بزار داشته هات ببین شکر کن میبینی ک خدا راه برات بیشتر باز میکنه

از کجا معلومه ۵سال بعد با تلاش کوشش و هدفی ک میزاری یکی از  موفق ترین دخترها نباشی 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئن باش همینطور که تو خوشی دست بالای دست زیادهتو ناخوشی هم همینطوره.گاهی تغییر نام میتونه سرنوشتت ...

وقتی از اول بچه ناخواسته باشی میخوای بقیه زندگی خوب پیش بره

پس حق دارم بمیرم

نه عزیزم مردن چرا حق داری زندگی کنی

حق داری از این نقطه عبور کنی بگذری حق داری تلاش بیشتدی کنی

خدادوشکر ۲۰سالته و فرصت هات زیاده الان اگر مشاور خوبی داشته باشی ۲سال دبگه همچی تغییر کرده

من زندگی شادی ندار طلاق پدر و مادرم تج.اوز که هیکس حرفم باور نکردبهزیستی و تیمارستان که بی گناه بودم ...

تو میتونی ادامه بده.  افسردگی یه بیماریه، اگه ضعیف باشی از یه جایی به بعد خودکشی میکنی.‌ اونایی که قوین برا شکستش بیشتر زجر میکشن چون مجبورا سالها باهاش بجنگن. این بیماری یه نقطه اوج داره، جایی که واقعا میخوایی خودتو تیکه تیکه کنی ، نمیتونی نفس بکشی، به پوچی میرسی، ناامید ، پرخاشگر، گریه، لذت نبردن از هیچی و بی حسی و... اما از یه جایی به بعد شکست میخوره و تموم میشه.‌

راهش اینه که کارت رو ول نکنی، درستو بخونی، بعد که درست تموک شد یه کار بهتر پیدا کت، یه خونه جدا بگیر، ورزش کن، با رفیقات برو بیرون، سفر برو، رابطتو با خونوادت کم کن

به خاطر یع پسری لب جاده وایستاده بودم 

اگه ماشین میزد بهم و میمردمم‌ برام مهم نبود فقط رسیدن به اون مهم بود 

ولی اون بعد خواستگاری کردن رفت بی خبر عقد کرد 

صدت‌ و امیدت‌ و آرزو هات نزار برای کسی 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
نه عزیزم مردن چرا حق داری زندگی کنیحق داری از این نقطه عبور کنی بگذری حق داری تلاش بیشتدی کنیخدادوشک ...

من همیشه تو خانواده اونی بودم که باید تلاش میکردم واسه همچی ولی هیچوقت خودم دیده نمیشدم الان به خودم نگاه کردم فهمیدم بابا خودم یه پا روانی شدم

من همیشه تو خانواده اونی بودم که باید تلاش میکردم واسه همچی ولی هیچوقت خودم دیده نمیشدم الان به خودم ...

برای خودت تلاش کن نه کسی 

قطعا روشنایی تو زندگیت هست نقطه های روشن پیدا کن

2810