2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم خوندم برات چ اتفاقاتی افتاده واقعا هیچی نمیتونم بگم🥲🥲🥲💔💔💔 فقط برات دعا میکنم خدا به قلبت آرامش بده و ادامه زندگیت خیلی شیرین باشه اینو یادت باشه

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

فکر نکنم

عزیزم از خدا بخواه❤🥺 دعا کن برای خودت❤

انجیل ‫مَتّی 7:‏7 nmv‬
[7] «بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد شد.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

نا امیدم حتی حس میکنم نفس کشیدنم اضافیه

🥲🥲🫂🫂کاش میشد بغلت کنم عزیزممم هنوز اول زندگیته میتونی خیل عوضش کنی

دستش خالیه این سختترش کرده

🥲🥲🥲💔💔💔ای بابا

من زندگی شادی ندار طلاق پدر و مادرم تج.اوز که هیکس حرفم باور نکردبهزیستی و تیمارستان که بی گناه بودم ...

به به چه دختر گلی هستی، پر تلاش، قوی، با اراده... 😻🌺✨☘️

خیلی چیزای خوب تو خودت وجود داره که خیلی متوجهش نیستی، تو یه دختر فعال و ارزشمندی. این اصلا چیز کمی نیست.

چون این خصوصیت ها رو داری این مشکلات زندگی اصلا عددی نیستن. 

دختر خوب🤗 قول بده درست رو خوب بخونی، همین تلاش و پشتکار زو داشته باشی و یه روزی با افتخار بیای از دستاورهات و موفقیت هات برامون تعریف کنی،🦋🌷

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻
2810