2777
2789
عنوان

مامانای باردار یا باتجربه کمک

54 بازدید | 6 پست

بیایدتوروخدا کمک الان تو هفته پنج بارداریم از روز موعود پریودیم زیر دل درد شدید وکمردرد شدید و تکرار ادرار خیلی زیاد داشتم از دیروز صبح که بیدار شدم خیلی علایمام کم رنگ شده یا شاید اصلا یه موقع هایی از بین رفته برای چیه نگرانم 

عزیزم همه چی نرمال و طبیعی هست،کل این ۳۷،۳۸ هفته رو میخوای استرس و نگرانی داشته باشی؟؟

بعضی روزا درد و اذیت بیشتره بعضی روزا کمتر

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه چی نرمال و طبیعی هست،کل این ۳۷،۳۸ هفته رو میخوای استرس و نگرانی داشته باشی؟؟بعضی روزا درد ...

من هروز سر یه چیزی ناراحت میشم خیلی استرسی شدم کلا چند بار رفتم دکتر ضربان قلبم ۱۳۰ هست ولی دست خودم نیست

من هروز سر یه چیزی ناراحت میشم خیلی استرسی شدم کلا چند بار رفتم دکتر ضربان قلبم ۱۳۰ هست ولی دست خودم ...

میدونم چی میگی منم همینجوری بودم و خیلی حساس شده بودم 

اما سعی کن خودتو با یه چیزی مشغول کنی و بیشتر تو‌جمع باشی تا کمتر فکر و‌خیال کنی 

استرس نی نی خوشگلتو اذیت میکنه عریزم 

الان و‌حداقل اروم‌ باش که‌هفته‌های اخر به اندازه کافی استرس داری

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

نی نی گناه داره مامانش الکی استرس داشته باشه

ببین درد و اینا طبیعی هست.مگر غیر قابل تحمل همراه با خون ریزی که تازه در این صورت  هم خیلی وقتا هیچی نمیشه و با شیاف و دارو حل میشه

.

از دوران بارداریت لذت ببر و خودتو بیخود حرص نده

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره