2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک چهره بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 187 پست
عه من میشناسمتتتت دختر قوی یادمه تاپیکاتو میخوندم🤍

مرسی گلم لطف داری❤️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
خب مبارکهانشالله بهترینا نصیب شما

ممنون گلم همچنین ❤️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر با توجه ب اینکه هم عکس بچتو دیدم هم مادرشوهرتومیگمبچت بزرگ شه فقط ته چشات شبیه مادربزرگش میم ...

ان شاالله ممنون از دعای قشنگت عزیزدلممم❤

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه
۱۰ماهشه ولی جثش مث ۶ماهه هاس

اخ اخ منم دقیقا همین مشکلو با بچم دارم ...بچم ریزه الان یکسال و خورده ایی ولی بنظرم ریزه کلی غصه مبخورم 

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
وای خدا خفت نکنههههههه مردم🤣🤣🤣🤣 استارتر ی تاپیک زدی دونفر و نجس کردی میبینی 🤣😂😂😂

وایییی🤣😂😂 این تاپیک دوتا تلفات داشت یکی از ترس یکی از خنده 😂❤️

اخ اخ منم دقیقا همین مشکلو با بچم دارم ...بچم ریزه الان یکسال و خورده ایی ولی بنظرم ریزه کلی غصه مبخ ...

من این از نوزادی هم کولیک داش هم رفلاکس باورت میشه الان ده ماهشه بزور و بااسباب بازی شیشه میدمش اصلا شیششو خودش نمیگیره.اینقد بد غذاس ک نگو

وایییی🤣😂😂 این تاپیک دوتا تلفات داشت یکی از ترس یکی از خنده 😂❤️

خدا خفتون نکنه من ک مردم از خنده...از افسردگی چهره بچم درومدم کلا😂😂😂

اخلاقشم مثل مادرشوهر نه🤷🤣

حالا خوبه ب اونا بره کاملااااا خونسرد اصلا انگار تو دنیا غمی وجود نداده... حالامن زندگیم بیرونش مردمو کشته توش منو😑

2810