2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک چهره بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 187 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی باور کن خودمو نم زدماخه قرار بود عکس خودتو بدی زن حسابی عکس مادرشوهرتو دادی یهو من پیامتو بعد عک ...

مگه عکس مادرشوهرو داد؟ ندیدم من

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسی باور کن خودمو نم زدماخه قرار بود عکس خودتو بدی زن حسابی عکس مادرشوهرتو دادی یهو من پیامتو بعد عک ...

وای خدانکشت دلدرد شدم از حرفت😂😂😂😂😂

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه
وای خدانکشت دلدرد شدم از حرفت😂😂😂😂😂

اسی ماهم دل‌درد شدیم چقد ناز داری اپل می‌ذاری بعد میگی دیدین بعد میگی دارم پاک میکنم بعد میگی پاک کزدما بعد می‌پرسی پاک شد ؟ آخرم عکس خودت نذاشتی

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

باور کن من به کامنت شما اینقدر خندیدم نم زدم 😂🤣🤣

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
اره وای نمیدونی چ استرسی مشیدم فکر کردم خودشه اخه قرار بچد عکس خودشو بده باور کن نجس شدم از استرس

اروم باش دختر 😂😂 والله من همش بودم تو تاپیک چیزی ندیدم 🥲 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

قشنگی ولی بچت ب شوهرتم میخوره

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
2810