2777
2789

من فوبیای پزشک و بیماری دارم الان دوساله سوزش دارم علتشم‌مشخص نمیشه خوبم نمیشم بعد الان چند روزه کف پای راستم درد داره نزدیک پاشنه که به احتمال زیاد خارپاشنه هست امروزم پشت کمرم از پایین بالا یهو یه تیر عجیب میکشه که نمیتونم تکون بخورم من که فوبیا دارم چرا باید این همه درد بیاد سراغم بخدا خستم اصلا کلکسیون دردم افسردگی دارم از اینطرفم پاشنم درد میکنه بیشتر خونه نشینم کرده افسردگیم داره بیشتر میشه طفلک بچم دارم پرخاشگر میشم دیگخ کم اوردم درد کشیده ها فقط میفهمن چی میگم 

برام صلوات میفرستین

خب فوبیا دکتر نباید داشته باشید مگ چیه دکتر میری دکتر دونت قرص و امپول میده فوقش بالاتر از سیاهی ک رنگی نیس

بهتر از اینه ک داری عذاب میکشی الان زندگی بچتم تجت شعاع قرار میدی

اولا هر مشکل داری بفرض خارپاشنه هیچی نیس درمان داره یه کفی طبی بهت میدن قرص میدن حوب مبشی 

عملت ک نمیخان بکنن نترس برو دکتر

فعلا این موضوع رو حل کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب فوبیا دکتر نباید داشته باشید مگ چیه دکتر میری دکتر دونت قرص و امپول میده فوقش بالاتر از سیاهی ک ر ...

گفتم که حالاحالاها کسی درک نمیکنه عزیزم فوبیا اینقدر راحت قابل پذیرش بود که اسمش فوبیا نبود. همیشه ادمایی که فوبیای بقیه رو درک نمیکنن همین جمله رو میگن خب مگه چیه؟! ترس نداره که!

برام صلوات میفرستین
گفتم که حالاحالاها کسی درک نمیکنه عزیزم فوبیا اینقدر راحت قابل پذیرش بود که اسمش فوبیا نبود. همیشه ا ...

خب فوبیارو درمان کن یه سر دکتر عصاب و روان برو 

بیین دکتر سایینا رو نصب کن موبایلت 

مشاوره انلاین داره 

حداقل از این طریق اقدام کن 

چت میکنی با پزشک نظرشو میکه یه دارو بهت میده فوبیات درمان میشه 

خب فوبیارو درمان کن یه سر دکتر عصاب و روان برو بیین دکتر سایینا رو نصب کن موبایلت مشاوره انلاین داره ...

دکتر روانپزشک روان شناس رفتم ولی داروی اعصاب خوردم یه مدت ولی خب عوارض داشتن برام

برام صلوات میفرستین