2777
2789
عنوان

پیکرتراشی و خجالت

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 95 پست
هرکسی سلیقه و‌نظری داره‌من خودم دوس ندارم وقتی هم فرد چاق میبینم اولین فکرم اینه ک‌طرف برا خودش ارزش ...

نه بابا چاقا مهربونه و تپل و بغلین....من خودم خیلی لاغرم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
من واسه همین چیزاشه لیزر نمیرم

اون که ضرر داره دکتر داخلی خودش برام توضیح می داد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من توی یه وضعیت اورژانسی مجبور شدم برای سونوی واژینال برم پیش رادیولوژیت مرد، واقعا تجربه سخت و بدی ...

چقدر بد و سخت بوده برات عزیزم امیدوارم دیگه پیش نیاد 

این دکترا زنشون چطو اجازه میده

دقیقا. اما پول فقط . شایدم زن ندارن . یا زیاد دارپ

چرا چاره ای هست اگه هم نباشه همون چاق بهتره تا این شرایط . تو کشور دکتر خانم پیدا نمیشه یعنی ؟

میشه اما احتمالا به معروفی اون اقا نبوده دیگه

به هرحال عمل سختی هست و تجربه و تخصص دکتر مهمه

اولشم گفتم منم از ادمایی هستم که خجالت میکشم و تو اون شرایط بودم نمیرفتم

اما دیدم خیلی از خانم هایی که چاق هستن بخاطر ضعفی که خودشون بخاطر اندامشون حس میکنن چقدر موقعیت های خوبی رو تو زندگی از دست میدن. از این نظر گفتم مجبورن شاید

اون که ضرر داره دکتر داخلی خودش برام توضیح می داد

واقعا

چطور همه انجام میدن میگن دکتر گفته دستگاهش اصلا ضرر نداره

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

نه بابا چاقا مهربونه و تپل و بغلین....من خودم خیلی لاغرم

چاقا مهربون نیستن اکثرا کسایی ک‌لاغرن زیادی کمبود ویتامین و اهن دارن بخاطر همین عصبانی ان 

کسی ک‌ به خودش ارزش بده سلامتیش مهمه براش ورزش میکنه 

هرچیزی رو به اندازه میخوره و…

واقعاچطور همه انجام میدن میگن دکتر گفته دستگاهش اصلا ضرر نداره

می‌گفت تو بدن التهاب ایجاد می‌کنه زمینه سرطان . میگه رشد موها ( که نمیشه بهشون زاید گفت چون فایده دارن باعث خروج سموم بدن میشه 

من خودم پنج جلسه رفتم بعد این موضوع دیگه نرفتم تازه به بازوی من دوم دون لک انداخته 

یکی بود می‌گفت بعد داندان پزشکی رفتم موقعی که لیزر رو نزدیک های صورت می‌گرفت همون دندونم که در کردم از دور تیر میکشید 

جدی یا خدا🤦🤦

آره متاسفانه 

چاقا مهربون نیستن اکثرا کسایی ک‌لاغرن زیادی کمبود ویتامین و اهن دارن بخاطر همین عصبانی ان کسی ک‌ به ...

درسته 

من دوست دارم این عمل و ولی همه خجالتی نیستن بعضیا دوست دارن هیکلشون قشنگ و بی نقص باشه دکترم کارش همینه فقط یه نفر که نمیره

با تنها چیزی که مخالفم منتشر شدن بدن تو پیجشونه ولی خب همیشه اجازه میگیرن و عکس فیلم میزارن اگه کسی دوست نداشت میتونه اجازه نده

من خودم عمل مقعدی شدم بیمارستان دکترم زن بود اما کل اتاق عمل مرد بود برام مهم نیست شغلشون اینه اما ع ...

درمانی خب اوکیه

می‌گفت تو بدن التهاب ایجاد می‌کنه زمینه سرطان . میگه رشد موها ( که نمیشه بهشون زاید گفت چون فایده دا ...

درسته 

مرسی که توضیح دادی

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

2810