2777
2789
عنوان

رابطه من و نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 45 پست
نه چرا سخت باشه ؟ اون جنوب بود من شمال هر چند سال همو می‌دیدیم!!تو کل ۴ سال دوستی دو بار مسافرت اومد ...

نه نه 

نه اینکه بد باشه

مثلا منم پسر عمم خواستگارم بود

اما من تو خونشون بزرگ شده بودن 

یعنی انقدر رابطه خانواده ها نزدیک بود

برای همین اصلا نمیتونستم بهش فکر کنم

یا خانوادم اصلا نذاشتن مطرح شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی خودت پیش قدم شو مثلاً دسشو بگیر یا بغلش کن ببین ریکشنش چیه؟؟البت خجالتی بودن پسر عجیبه !!من پسر عمم اولین بار که باهم تنها شدیم خواست دسمو بگیر دستاش می‌لرزید ولی فقط همون بار اول ...

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
نه نه نه اینکه بد باشهمثلا منم پسر عمم خواستگارم بوداما من تو خونشون بزرگ شده بودن یعنی انقدر رابطه ...

خو اینکه تو یه خونه باشی دیگه خواهر برادر محسوب میشین،خود ب خود اون حس جنس مخالفم نمیاد!!نمیتونی بهش حسی پیدا کنی...

خب خوبه دیگهبنده خداچیکار کنه خانواده بیخ گوششهنه تنها خانوادشه بلکه عمو و زن عموشننترس طوری نیسخودت ...

بخدا اصلا به این چیز ها فکر نمیکردم 

همش میگفتم فامیل هستیم طبیعیه خجالت باشه

ولی دوستم اونقدر چیزهای چرت و پرتی گفته که

بغل کرده تا صبح بغل کرده بود

ببین حالا که خجالتی هستین جفتتون با پیام شروع کن،تو پیام بگو دلم مثلاً تنگ شده ببوسم لباتو ... دیگه اونم خجالت کنار می‌ذاره میگه

بخدا اصلا به این چیز ها فکر نمیکردم همش میگفتم فامیل هستیم طبیعیه خجالت باشهولی دوستم اونقدر چیزهای ...

نه دوستت چرت گفته 

بکم خودت سعی کن باهاش راحت باشی 

بلاخره اونم زن گرفته

بذار حس کنه بفکرشی

2810