2777
2789

دیشب موقع خواب دوتا تخم مرغ رسمی خوردم امروز صبح صورت بچم(۱۵ روزشه) جوش زده تا الان هی بیشتر شده بدنشم تک و توک جوش زده تو نت نوشته بود ممکنه نفسشم بگیره اگه قرار بود بگیره تا الان میگرفت یا امشب تا صبح بیدار بمونم بالاسرش چون از دیشب تا الان ن خس خس کرده ن نفسش گرفته ممکنه امشب خودشو نشون بدع؟

من تو این مدت شیردهی غذایی ک تخم مرغ داشته خوردم سس مایونزم خوردم حساسیت نداده 

ممکنه فقط به تخم مرغ رسمی حساسیت داشته باشه ولی به تخم مرغ مغازه ای حساسیت نداشته باشه

ممکنه چون رسمی گرمه ولی مغازه ای گرم نیس بدنش گرمی کرده باشه بریزه بیرون یا حساسیتع

باید غیر رسمی بخوری 

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ رسمی چیه

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

فقط تخم مرغ اسپورت 

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

نمیدونم دقیقا به خاطر تخم مرغ رسمی باشه اما بیشتر بچه ها تو این سن اینجوری میشن 

یادمه بچم تو دوسه هفتگی انقدر صورتش دونه زد که کلی گریه کردم 

بعد هربار شیردهی صورتشو با دستمال نخی مرطوب پاک کن 

ولی محض احتیاط امشبو بیدار بمون 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

2810