2777
2789

حس میکنم افسرده شدم پری نمیخوام برم پول بدم روانشانس

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

منم کلا حس و حال هیچی ندارم بی انگیزه ، بی انرژی ، ناامید

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

هعییی حال این روزای من💔

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
منم کلا حس و حال هیچی ندارم بی انگیزه ، بی انرژی ، ناامید

منم هیچ وقت انقد منفعل تبودم تو نزدگین 

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

اگ مشکلت حاده روانپزشک معجزه میکنه براتوقتی بیماری خاصی میگیری میری دکتر اینم همونه فرقی نداره تازه ...

میرفتم انگار طرف اصلا دردامو جدی نمیگرفت

میگفتم دلم برای کسی که فوت شده به شدت تنگه میگفت عکساشو نگاه بکن😡😡😡😡

میرفتم انگار طرف اصلا دردامو جدی نمیگرفتمیگفتم دلم برای کسی که فوت شده به شدت تنگه میگفت عکساشو نگاه ...

وا مشکل داشته 

جای معتبر برو ک با 1 جلسه هم تا 2 ماه اوکی باشی حداقل

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
چقد من به شدت افسرده شدم بریدم ازین زندگی لعنتی که روی خوششو واسم نشون نداد.پاییز غم انگیز هوووف

پاییزه ولی یه باروت کوفتیم نمیاد که دلمون یکم باز بشه 

2810