2777
2789

هیچی فقط دعا کن ویار شدید نداشته باشی همه دل و رودت بالا بیاد

تحقیق کن یه دکتر خوب پیدا کن

تغذیه و خوابت و اوکی کن حتما به خودت برس که نینی هم قوی باشه

حواست بیشتر به حالاتت باشه کوچکترین ترس و دسترس و ناراحتی رو روحیه بچه اثر داره 

اموزش خوب برای خوب تربیت کردن و بزرگ کردن بچه حالا که یه فرشته کوچولو میاد تو زندگیت باید خوب قدرشو بدونی و اصولی بزرگش کنی

و در آخر قدم نورسیده مبارک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه

اگر دکتر زنان خوب نمی شناسی پرس و جو کن و وقت بگیر

اگر اسید فولیک نم‌ی خوری از داروخانه بگیر و شروع کن

زندگی عادیتو بکن

آب زیاد بخور

اکر سیگار می‌کشی یا قهوه و مشروب می‌خوری قطع کن

یه کسی هم فعلا نگو

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
سلام تبریک میگم برو دکتر و واسه منم دعا کن شد ۴ سال

ببین منم ۴ سال بود دنبال نی نی بودم حتی ای وی اف کرده بودم ماه پیش  منفی شد این ماه به امید آی وی اف بی خیال شدم فقط یه بار جسارتا رابطه داشتم نتیجه این که کلا بی خیال بچه بشو خدا بهت میده

مبارکه عزیزم بسلامتیواسه منم دعاکن بارداربشم🥹💙

ایشالا حتما میشی فقط بی خیالش شو خدا میده بالا نوشتم من حتی آی وی افم کرده بودم اما طبیعی شدم درست موقعی که ول کردم پس بی خیال بچه بشو فقط اقدام داشته بلش بهش فک نکن ایشالا ایشالا به زودی خدا بهت میده از ته دل گفتم

ببین منم ۴ سال بود دنبال نی نی بودم حتی ای وی اف کرده بودم ماه پیش منفی شد این ماه به امید آی وی اف ...

انشالله خدا به حق پنج تن برات نگهش داره منم میخوام ۲ ماه دیگه برم ای وی اف به قولی خدارو چه دیدی شاید داد خودش بهم بازم توکل به خدا

2810