2777
2789
عنوان

دعوای برادر شوهرم و جاری زاعو

280 بازدید | 22 پست

بعد زایمان جاریم ، مادرش به برادرشوهرم میگه پس ما دخترمو میبریم‌خونمون بهش رسیدگی کنیم مادرشوهرم ( طبقه پایین برادرشوهرمه ) میگه خب شما بیا خونه پسرم پیش دخترت بمون دیگه

برادرشوهرمم میگه بله شما بیا مادر جاریمم میگه نه ما رسممون نیس خلاصه دعوا بالا میگیره برادرشوهرمم خیییلی مغرور و وحشی و یک دندس

مادر جاریمم واقعا خانمه حالا نمیدونم چی میشه قاطی میکنه به مادرشوهرم میگه حاج خانم به شما چه دخالت میکنی و ...

بعد برادرشوهرم زنش و بچه رو میبره خونه خودش به اینا هم بی حرمتی میکنه 

بعد پدر جاریم و برادراش ک برو بیا دارن و آدمای سرشناسی هستن تو شهرشون میرن دم خونه برادرشوهرم دعوا راه میندازن و دخترشونو میارن خونشون 

براورشوهرم بچه رو نمیده 

حالا پدر جاریم  زنگ زده بود ب شوهرم ک میخکاییم طلاق دخترمو بگیریم و برادرتون وحشیه و .. 

همه همکارا براد سلام و دوستای شوهرم ک تو شهرشونن زنگ میزنن به شوهرم ک پاشو بیا گند این دعوا کل شهرستان رو برداشته بیا میون جگری کن 

برادرشوهرم اصلا به شوهرم محل نمیده و سر اینکه شوهرم اومده شهر ما زندگی میکنه با من و شوهرم چپه عروسیمون ۷۰۰ کیلومتر راه اومد کادو نداد

حالا من ب شوهرم میگم تو چکاره ای بری برا کسی تب کن ک برات بمیره نه این داداش بدردنخورت ک تو گرفتاریات یکبار حالتو نپرسیده و هربار مارو میبینه برج زهرمار میشه رفتنی شهرشون با همه خدافظی میکنه دست میده الا شوهرم 

میگه بچه گناه داره و ... 

حق با منه یاشوهرم ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط میگم بیچاره جاری و بچش 

به جای آرامش افتاده تو طوفان 

حکایت مادرش و مادرشوهرش و شوهرش دوستی خاله خرسه هست 

بعد ی نفر از خود جاری بدبختت نپرسیده کجا راحت تری 

البته منم مامانم گفت بعد زایمان بیا خونه من ازت مراقبت کنم 

خودم گفتم به هیچ عنوان قاطعانه گفتم هرکی دلش میخواد کمکم کنه بیاد خونه خودم چه مادرم چه مادرشوهرم 

جاریت باید خودش قاطع حرف بزنه

2810