2777
2789
عنوان

چجوری رابطم با بچم رو خوب کنم توروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 59 پست
اره فکر خوبیه فردا میگم به معلم . به خدا شوهرم امشب گفت اعصاب و روان نداریم هر شب دعوا ، داد ، فریاد ...

اصلا دعوا و فریاد نکنید.‌ بذار چندبار تکلیفش رو ننویسه و تو مدرسه توبیخ بشه تا خودش مسئولیت پذیر بشه.قرار نیست همیشه شما مسئولیت هاش رو بهش گوشزد کنین. البته اینم با معلمش هماهنگ کنید و بهش بگید که به جای دعوا و اعصاب خوردی تو خونه خودم خواستم ننویسه تا تت مدرسه توبیخ شه. معلم بفهمه حواس شما به بچه اتون هست و این یک روش تربیتی ماست نه سهل انگاریتون.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا دعوا و فریاد نکنید.‌ بذار چندبار تکلیفش رو ننویسه و تو مدرسه توبیخ بشه تا خودش مسئولیت پذیر بشه ...

درسته عزیزم . ولی وقتی میگم اصلا ننویس خانم ببینه سریع مینویسه تند تند 

2805
چقدر حرفای خوبی زدین . دولتی میره والا ، آخه کلاس اول من معلم بگیرم خنده دار نیست؟ من خودم بلدم با د ...

من این کارو خودم کردم 

نه اصلا بد نیست 

من همش میگم ،تینقددددر تربیت کردن انسان سالم پیچ و خم داره

که درس و درس خوندن توش هیچه

و من بخوام توی درس خودمو باهاش به چالش بندازم ،برای بقیه مواقع،برای سالهای بعد ،برای بلوغ و حوانی و ازدواجش و .....دیگه به حرف من گوش نمیده 

من دیگه مادری نیستم که مادری کرده باشم

من صرفا یه ناظم سخت گیرم که چوب بالای سرشم 

خب چرا اینقدر سخت میگیری بهش ؟کلاس اول دبستان خودت یادته چطوری بود؟خوش خط بودی همه چی بلد بودی ؟بیچا ...

بآور کن خودمم عین چی پشیمون میشم ولی گوش نمیده باز دوباره اعصابم بهم میریزه از کوره در میرم 

خانما عضله دست بچه هاتون نرم هست مال پسر من اینجوری هست مداد رو هم دوسال عمود میگرفت مجبور بود کش بندازه الان بهتر شده ورزش دست بکنین خمیر بازی یا کار باقیچی درست میشه الان پسر من از امسال درست مداد رو میگیره وسریع تر از سال های قبل مینویسه 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
عزیزم هزینه مشاوره چقدره ؟راضی هستی ازشون ؟

45 دقیقه رو 150 هزار تومن میگیرن 

البته نمیدونم برای بقیه این قیمت رو بگیرن یا نه 

چون به عنوان مشاور میان مهد 

مدیر مهد گودک یه تخفیف برای مهدشون گرفته بود 

خیلی راضی هستم 

خودمم آروم شدم 

اتفاقا امروز به خواهرمم گفتم باهاشون در ارتباط باشه چون پسر خواهرمم تو سن بلوغ هست و بسیار اذیت میکنه

بآور کن خودمم عین چی پشیمون میشم ولی گوش نمیده باز دوباره اعصابم بهم میریزه از کوره در میرم

خب برو دکتر اعصاب یعنی چی نمی تونم اون بچه چه گناهی داره اینطوری باهاش رفتار میکنی خودتو کنترل کن یا هم برو دکتر قرص بخور ،انگار فقط تو بچه کلاس اولی داری ماهانداشتیم به بچه بیچاره کلی هم برچسب میزنی مریضه مشکل داره 

پسر من از بچه شما بدتر بود اصلا تمرکز نداشت علائم بیش فعالی داشت کم کم خوب شد با صبوری 

مثلا مادری خودتو کنترل کن از پس یه بچه بر نمیای خوبه شوهرت بهت چیزی نمیگه بعد چند سال ببین مثل چی پشیمون بشی 

بهترین دین انسانیت

درسته عزیزم . ولی وقتی میگم اصلا ننویس خانم ببینه سریع مینویسه تند تند

اصلا گیر ندید که سریع و بد و بزرگ نوشتی. فقط فقط تشویقش کنید. چقدر خوب نوشتی. نذار اعتماد بنفسش از بین بره. یه بچه ای بود همه بهش میگفتن خنگ ولی مادرش مدام بهش میگفت تو باهوشی که آخرش دانشمند بزرگی شد.

اتفاقا من که تو جلسه ی اولیا گفتم دخترم مشقاش رو نمینویسه و صبح ها تند تند مینویسه، مدیر مدرسه گفت از هوش بالاشه چون این هارو چیزای اضافی میدونه.

من خودمم یادمه همش مشقام رو صبح از خواب پا میشدم مینوشتم،الان دکترای تخصصی دارم. همسرم میگفت برادرم همیشه خواب بود حتی تو کتابخونه میخوابید و درس نمیخوند،تو دانشگاه شریف درس خوند.

خانما عضله دست بچه هاتون نرم هست مال پسر من اینجوری هست مداد رو هم دوسال عمود میگرفت مجبور بود کش بن ...

افقی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

شما جو متشنج خونه مارو ببینی چی میگی!!! یه دختر بچه دو ساله دارم ک هرررر چی بهش بگی لج میکنه! هر چیم بگه اگه نکنی فقط گریه میکنه.. اعصاب برام نذاشته، من همش در حال جیغ و دادم! اونم همش در حال گریه و زاری! باز بچه شما سر نکالیف حرف گوش نمیده ک کلاس اولی ها همشون همینن. عادیه. بچه من سر همه چی اعصاب خوردی داره! 

2810