2777
2789
عنوان

ضایع شدم اه

98 بازدید | 7 پست

من ساعتم خراب شده

ساعت بابامو میندازم که از طرف شرکتش گرفته بود ساعتش اسپرته هم زنونه هم مزدونه تیسوت ۱۸۵۰ 

سر امتحان اینا ساعت لازم دارم بخاطر همین مدرسه عم میندازم

بعد امروز یکی از بچه های کلاسمون گیر داد ساعتت اشناس

بعد رفته خونه برای من ویدیو مسیج گرفته که اینو میگفتم عین ساعته توعه

منم گفتم نه بابا من ۸ سال پیش گرفتمش بندش مال من نازک تره برندشم فرق داره ولی خیلی شبیهن

اخه به تو چه اخه 

خیلی بد ضایع شدم

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک ضایگی ندیدم

بابا معلومه دیگه من ساعت بابامو انداختم

ولی حس میکنم خوب جمعش کردم با دروغام

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
بیخیال چیزی نیست که

بابا معلومه دیگه من ساعت بابامو انداختم

ولی حس میکنم خوب جمعش کردم با دروغام

نفهمیدم،چون ساعتت دوستت شبیه مال تو بود ضایع شدی؟مگه هر کسی ساعت شخصی سازی خودشو‌ داره؟خب از یه مدل ...

نهههه

ساعت بابای من و بابای اون یکیه چون شرکتشون تو اون منطقه داد بهشون

بعد من ساعت بابامو انداختم فکر کرده ساعت مردونه انداختم وی من دروغ سر هم کردم که بگم نه ساعت اسپرته و قبلا کادو گرفتم

آهااااا،خب بگو باباهاتون تو یه شرکتن!...حالا اشکالش چیهبنظر من که اصلا ضایگی نداشت ،من با اینکه متاهلم اما گاهی پلیور و ساعت و .... بابامو استفاده میکنم،یعنی چند روز قرض میگیرم استفاده میکنم دوباره پس میدم😁