2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی این طرز فکر پسراس، دخترا اونقدر هم که شما ها تو ذهنتون ساختین پر توقع نیستن

اخه میرن دنبال پر افاده ها با همونا برنامه میکنن همچی ب پاش میریزن

بعد نوبت زن خودشون میشه فشار ب بصل‌النخاع شون میاد 😒😂

حقشون همون تیپ دختراس

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بله حضور مردا هم تو نبینی سایت برای ما خانما هنوز قفله، سایتی که برای زایمان و بارداری هست نمیدونم آقا چیکار میکنه، در مورد حرفت هم باید بگم تو ایران خانما هیچ آزادی و برابری ندارند

اینا همش حرفه

من وضعیت مالی خودمون هم خوبه خداروشکر

ولی چند سال پیش یکیو دوست داشتم بهش گفتم طلا هم نمی‌خوام یه حلقه بگیریم اونم پول نداشتی نقره می‌خریم خودم طلاهامو میارم و سرویس میخرم برای حرف مردم

ماشین میارم

خونه هم بابام کم کم میخره برامون

جهیزیه هم من میارم کامل 

ولی اون فکر میکرد لابد من مشکلی دارم یا اون خیلی خاص بوده که من این کارارو میخواستم بکنم 

درنتیجه بهترین کار همینه که خیلیییی پر توقع باشی و کار درستی میکنن که به کم قانع نیستن هرچی سخت‌تر چیزیو بدست بیاری بیشتر براش ارزش قائلی

الان به کمتر از سیصد گرم طلا قانع نمیشم🤌🏻

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
اخه میرن دنبال پر افاده ها با همونا برنامه میکنن همچی ب پاش میریزنبعد نوبت زن خودشون میشه فشار ب بصل ...

آره خداییی، خیلی از دخترای خوب رو پسرا متوجهشون نمیشن 

چون میرن رفیق دختراشون رو از تو مهمونیا و فلان و فلان پیدا میکنن، بعد میان میگن بی وفان 

خو درست انتخاب کن 

ما طرفو تو‌آب نمک نگه میداریم تا یکی بهتر پیدا شع😂😂

بشین تا بشه!! مثلا دیدم طرف بهتر بوده ولی بازی میده شما رو میره با ی خوشگلتر از شما!! 

حساب کتاب دنیاس دیگه😂😂

[QUOTE=360239895]بشین تا بشه!! مثلا دیدم طرف بهتر بوده ولی بازی میده شما رو میره با ی خوشگلتر از شما!!  حساب کت ...[/QUOTEبره دنبال یکی دیگع مهم نی 

ما دخترا عادت داریم اسباب بازیامونو ب فقرا می‌بخشیم 😂🤙

2810