2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
حاجی اینا چشونهتو متوجه فازش میشی؟

من فهمیدم فازشو. برو صفحه ۶۶ رو ببین

دنبال پوله ولی میخاد با علمی بدستش بیاره که دیگران سخت باشه رو دستش بلند بشن. اتفاقا یه کوووچولو منطقی فکر میکنه. به شرط این که نتیجه گیری هم بکنه و بعدش دل به دریای عمل کردن بزنه. نه این که فقط دنبال یافتن جواب باشه

من فهمیدم فازشو. برو صفحه ۶۶ رو ببین دنبال پوله ولی میخاد با علمی بدستش بیاره که دیگران سخت باشه رو ...

والا خب همین دیگه

نه هرروز سر و تهشو بزنه درحال نظر گرفتن از بقیه باشه بالاخره حرکتی بزنه 😂

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 استارتر دوکاربری فعال داره،لطفا لغو کاربریش کنید تاپیکاشو نگاه ب ...

سلام لطفا توهین نکنید رسیدگی میشه

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
به قران ازدستش خسته شدیم،نگاه کردید تاپیکاشو؟

بله دیدم

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
2810