سلام خانوما مشورت یکی از دوستام خونواده شوهرش خیلی دارن اذیتش میکنن خیلی حرفای سردو نیش دار میزنن اون بنده خدام تاحالا هیچ جوابی نداده و همشم با شوهرش دعواش میشه ک چرا اجازه میدی خونوادت راجبم حرف بزنن چرا هیچوقت ازم دفاع نمیکنی با اینکه همیشه حقو داده ب خانومش با اینکه هزاران بار قول داده ک ازش دفاع کنه پشتشو خالی نکنه ولی هیچ تاثیری نداشته دوستمم میگه میخام برم محضر ی مدرک قانونی ازش بگیرم ک اگه پشتش نباشه اونم دیگه بزاره بره چون واقعا میگه هرکی جای من بود تاحالا هزار بار رفته بود
من خونواده شوهرشو میشناسم واقعا کرم دارن و بی دلیل تو زندگیشون دخالت میکنن شوهر دوستمم هم سادس هم کم رو
مثلا میگه وقتی میریم شمال ابجیاش یسره خونه باباشن ولی دوستم میخاد خونه باباش باشه همه صداشون در میادو هزار جور حرف و تیکه بارش میکنن میگه دیگه خستع شدم حرفاشون خیــلی نیش داره و شوهرشم ی کلمه خرف نمیزنه دیگه چن بار رفته بخاطر حرفای خونوادش ازش جدا بشه ولی شوهرش هزار بار قول داده باز همون اشه و همون کاسه
با من مشورت کرد والا من موندم چی بش بگم گفتم بزا از تو گروه هایی ک دارم ی مشورت بگیرم
بنظرتون بره محضر چی بگه و ازش چ قولی بگیره؟ اصن برا این کار و گرفتن قول میتونه بره محضر؟؟