2777
2789
عنوان

چقد بعضی از این پولدارا

109 بازدید | 9 پست

یه آگهی دیدم تو دیوار مربوط به بالا شهر شیرازه

نوشته یه سرایدار خانم میخوایم؛ حالا شرایطش!

بهش سوییت ۲۴ متری!!!!  رایگان میدیم در عوض کار رایگان!!!کار منزلشون رو  رایگان انجام بده!! 

عجب آدمای پر رو و زبلی پیدا میشن؟

همین‌ کار، شیراز اگه روزانه باشه حداقل ۱۴  میلیون دستمزدشه.

فکر کن به خاطر یه گُله جا میخوان از یه نفر بیگاری بکشن.

اون‌ بدبختی که گول میخوره و همچین جایی میره ،آخه یه سلول بالاشهر ارزشش رو داره!؟ ۲۴ متر! حتی بعضی از این سوییتا من دیدم پنجره هم‌ ندارن نه نوری نه ویویی! شاید زیرپله ای باشه! 

فکر کن خانمه هم وسواس باشه هر روز دستمال بده گردگیری کن و جارو بکش، ظرفا رو خوب برق ننداختی! حالا پاشو بیا فرشا رو هم بشور آخه قالیشویی تمیز نمیشوره!! سبزی قورمه گرفتم بیا پاک کن!!

بعدم کارش خوب نباشه بهش بگن‌ جای مفت بهت دادیم‌  بالا شهر!

تازه نوشتن خانمه فرزند و همسرم‌ نداشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میگی

هرچقدرم بخواد اجاره بده برا یه اتاق 25 متری بازم کمتر از این حرفا درمیاد که اینا دارن با حقوق یکی میکنن اون اجاره رو

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

وای 

خب بدبخت مستخدم اگر حقوق نگیره چکار کنه

خرج زندگی ک فقط جای خواب و غذا نیست

آدم بیمار میشه

لباس میخاد

و..

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چرا برای شما شد دغدغه؟ با همین 10 15 تومن اجاره ی سلول جا هم نمیشه داد ما مرکز شهر شیراز هستیم اجاره ...

عزیز من خیلیا هستن سرایدار شدن جا بهشون دادن حقوق اداره کار هم میگیرن

مجبور کردن اون فردو؟خب نره و بله کسی که خونه نداره اواره و بی خانمانه از خداشم هست بهش جا بدن مخصوصا ...

بله خیلیها هستن جا و مکان ندارن میرن سرایدار میشن

بهشون حقوق هم داده میشه.

بله همسایه ها هم ممکنه بهش کمک کنن.

من خودم پانسیون زندگی میکنم

یه دختره هست نظافت خوابگاه رو انجام میده

سه ساعت در روز،

در عوضش مدیر پانسیون پول تخت که معادل دو و نیم‌میلیونه ازش نمیگیره و به ازای این سه ساعت کار که تقریبا سبکه و فقط باید دو تا سرویس بهداشتی و حموم و آشپزخونه رو تمیزکنه و هفته ای یه بار حیاط رو جارو بزنه، بهش حقوق هم‌ میده، تمیزکاری پانسیون ما  مثل هتل و منزل نیست که سخت بگیرن یا نیاز به گردگیری و جارو برقی داشته باشه، خیلی هم برق نمیندازه

دختره چون جا نداره این کارو انجام میده و در طول روز توی رستورانم به عنوان تحویلدار کار میکنه

دیگه از بی جایی افراد که نباید سواستفاده کرد