بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تاالان یکبارازکمربی حس شدم ۴باربیهوشی ازکمرخیلی خیلی بیشتراذیت شدم یه چی میگم یه چیزمیشنوی ولی توآدما فرق داره مثلا جاریمم ازکمربی حس شده بودولی چیزیش نبود
چرا ۴ بار بیهوشی؟؟ یعنی چجور از کمر بیهوش میکنن متوجه نشدم؟؟
نگفتم ک بیهوش میکنن ازکمرمیگم بی حس میکنن من یکبارواسه کورتاژم ازکمربی حسم کردن بیچاره شدم.دست آخرم ازبس جیغ زدم و گفتم من هنوزحس دارم و میترسم بیهوشیم بهم زدن ک من دیگ چیزی نفهمیدم فقط مرض داشتن ازکمرم بی حسم کردن .یکبارکیست داشتم جراحی کردم بیهوشم کردن اونم دردداشتم تو ناحیه قفسه سینه و تنگی نفس ولی خب بازم بهتربودتا بی حسی.یباردیگم کورتاژشدم گفتم فقط بیهوشم کنین بیهوشم کردن.یبارم سرکلاژشدم بیهوشم کردن.
والا منم بی حسی بودم انقد خوب زد بی حسی رو مثل نیش زبون فقط حس کردم یه بار زدم دردم تداشت تا به الان بعد ۵سال دردی نداشتم هیچ جام خیلی خوب بود....منم ترسونده بودن که اینموری میشه وفلان به دکترم گفتن بیهوش کنه گف نه نارس دکتر بیهوشی خیلی ماهره از اینورم کرونا بود گف احتمال الودگی هس دستگاها پس همون بی حسی بهتره...منم قبول کردم واقعا عالی بود راضی بودم دکتر بیهوشی دکتر بسیار حاذقی بودمسن بود...خداروشکر من کلا از زایمانم راضیم اومدم خونه مادروخواهرم مراقب بچم بودن خودم فقط استراحت کردم شیاف زدم سر ۷روز سرپا شدم بعد ۱۲روز رفتم خونم شهرغریب بودم دردی نداشتم خودم بچمو تنهایی بزرگ کردم البته با کمک خدا
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚