2777
2789
برعکس

مرسی عزیزم ❤️ 

ب نظرت درست میشه زندگیم ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر شما امیرحسین چه حسی به من داره؟

حس خاصی نداره

به فکر کسی نباش خدا قسمت کنه خودش میاد جلو

فقط به فکر خودت باش خودت از افسردگی در بیار 

فقط 39 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم ❤️ ب نظرت درست میشه زندگیم ؟!

زندگیت الانم درست عزیزم فقط یه کوچولو مشکل هست اونم دل به دل هم بدین تو شوهرت درست میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگیت الانم درست عزیزم فقط یه کوچولو مشکل هست اونم دل به دل هم بدین تو شوهرت درست میشه

ممنون گلم از حس خوبت❤️🌹

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حس خاصی ندارهبه فکر کسی نباش خدا قسمت کنه خودش میاد جلوفقط به فکر خودت باش خودت از افسردگی در بیار

مرسی عزیزم

به نظر شما آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟عاشق هم میشیم؟

آتنا تاوان میده؟

مرسی عزیزمبه نظر شما آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟عاشق هم می ...

عزیزکم اگر کسی به فکر آیندشون باشه ازدواج و شوهر اینارو کلا میزاره کنار به فکر هدفش میوفته اگه به فکر ازدواج نباشی رو هدفت تمرکز کنی صد در صد بهترین پزشک میشی 

ازدواج خدا خودش برات درست میکنه بهترین کیس میزاره جلوت خوش اخلاق باش سعی کن همیشه خنده رو باشی

تنها چیزی که باید بهش فکنی خانوادت خودت هدفت همینننن

هرکسی بلاخره تاوان بدی شو میده😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40