2777
2789
عنوان

برای کات چی بگم

80 بازدید | 6 پست

بچه ها ما یبار کات کردیم مقصر من بودم و عذر خواهی کردم دوباره برش گرداندم حالا ی متن دراز نوشته ک ما بدرد هم نمیخوریم و هر دومون ادمای اشتباهیو برای رابطه انتخاب کردیم

من میخوام یچیز بگم هم دلش بسوزه هم کونش یچیز بگین تروخدا مخم هنگ کرده

جمله ی اخرت مثل سوالای امتحان بود

خیلی غیر منتظره 

شاید زندگی همین باشد،من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگری ست..ذره ای بهر نبردیم از عالم ،نکند،مافقط بهر تماشای جهان آمده ایم ..این جمله رو همیشه از من یادگار داشته باش که برای تک تک کارایی که بقیه واست میکنن قراره تو سری بخوری🤝مراااااااا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم..نکنه باور کنی دوست دارماشونو که تهش تلخیه نخواه که باور کنی....ماهردو شاخه ی یک درخت بودیم ...چه میشد اگر باد از دو سو می وزید؟!اقایون درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنویس ممنون که انقدر برات با اهمیت بود که اینهمه راجبش نوشتی حقیقتش منم میخواستم بگم بهت ولی موقعیتش پیش نمیومد

امیدوارم موفق باشی و روزای خوشی در انتظارت باشه خدانگهدار 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بگو اتفاقا منم میخواستم بهت بگم که بدرد هم نمیخوریم جدیدا هم چندتا پیشنهاد داشتم میخوام رو اونا فکر کنم

ولی این رابطه دست و پامو بسته بود نمیدونستم چجوری بهت بگم که ناراحت نشی ممنون که کارمو راحت کردی😂

جمله ی اخرت مثل سوالای امتحان بودخیلی غیر منتظره

😂😂

اخه یبار التماس کردم برگرده میخوام ایدفه یجور جلوه بدم که برام مهم نیست و میخوام پشیمون بشه از کارش