2777
2789
عنوان

لطفاخانماوآقایون باتجربه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 24 پست
آره خوب خیلی دوسش دارم ایشونم همین طور دکترکه بهترین دکترارورفته همشون گفتن جراحی نمی شه فعلا کردبرا ...

خب تو باید ارومش کنی 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
ی دکتر خوب ببراما اگه دوسش داری خب برات مهم نباشه بچه داشتن تو یدونه دختر داری دیگه

بچه ام به هیچ عنوان مهم نیست اصلا مشگل من اینه یه موقع خدایی نکرده کیست ترکیدکلامردونگیش ازبین می ره دارم فک می کنم دراون صورت ضربه خیلی بدی می خوره آیامی تونم من اون وتحمل کنم یانه من اسفندای ام واحساسی نمی تونم خیلی جیزاروتحمل کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ام به هیچ عنوان مهم نیست اصلا مشگل من اینه یه موقع خدایی نکرده کیست ترکیدکلامردونگیش ازبین می ره ...

تو باید بهش روحیه بدی خب این اتفاق برا توام میتونست بیوفته

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
هرلحظه دارم براش گریه می کنم هرشب تاصبح وگفتمم برام مهم نیست مشگلش همیشه کنارشم متاسفانه احساس می کن ...

خب چی میشه مگه بهش بگو اتفاقه دیگه افتاده 

خب چی میشه مگه بهش بگو اتفاقه دیگه افتاده

می دونی ایشون تاحالارابطه نداشته باهیچ دختری بعدنامزدش هرشخصی ام خوب رابطه مهمه براش این اتفاق ام بیوفته دیگه نمی تونه رابطه برقرارکنه من دلم ازاون می سوزه 

می دونی ایشون تاحالارابطه نداشته باهیچ دختری بعدنامزدش هرشخصی ام خوب رابطه مهمه براش این اتفاق ام بی ...

ینی کلا دیگه نمیتونه؟

ینی کلا دیگه نمیتونه؟

اگرکیست بترکه نه هرچندبرام مهم نیست من دوسش دارم همون که خودش آقاست کلیه برام ازنظررابطه ام دکتراگاهم کرد که ایشون اصلارابطه نداشته اگرداشت وضعیتش این نبود 

اگرکیست بترکه نه هرچندبرام مهم نیست من دوسش دارم همون که خودش آقاست کلیه برام ازنظررابطه ام دکتراگاه ...

خب پس حله دیگه دوست داشتن کافیه