2777
2789
عنوان

لطفاخانماوآقایون باتجربه بیایین

348 بازدید | 24 پست

می شه راهنماییم کنین اگه می تونین تابهترین تصمیم وبگیرم 

من جداشوم یه دختر۸ساله دارم ۵ساله جداشدم به خاطره دخترم خیلی حساسیت نشون می دم توازدواج مجددالان یه آقایی پاپیش گذاشته برای ازدواج ایشون ۲سال ازمن بزرگترن وقبلافقط دوماه نامزدداشتن توهمون نامزدی خانمشون باتصادف فوت می کنه یعنی هم پدر.مادر.خواهرشونم تواون تصادف بودن همه روازدست می دن الان نه خواهری نه برادری تک وتنهاست ایشون سه شغلست شغل اصلی کارمند راه آهن وپخش قطعات خودرو ونوازنده کنسرته خونه وماشین داره بادرآمدخوب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ازاین که همرام بودین

ی دکتر خوب ببر

اما اگه دوسش داری خب برات مهم نباشه بچه داشتن تو یدونه دختر داری دیگه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
ی دکتر خوب ببراما اگه دوسش داری خب برات مهم نباشه بچه داشتن تو یدونه دختر داری دیگه

آره خوب خیلی دوسش دارم ایشونم همین طور دکترکه بهترین دکترارورفته همشون گفتن جراحی نمی شه فعلا کردبرامم مهم نیست زیادفقط خیلی دردمی کشه نمی دونم بتونم کنارم بودنی تحمل کنن یاباهردردش می زنم زیرگریه 

2810