2777
2789
عنوان

تروخدا بیا دارم دیوونه میشم

135 بازدید | 15 پست

بچه ها بابای من مارو خیلی اذیت میکنه هم من هم خواهروبرادر و مادرمو ی بارم ب خیانت کرده کلا خیلی اذیتمون میکنه دارم دق میکنم وضعیت مالیش خوبه ولی همش از بی پولی میناله و خرج جاهای دیگ میکنه هرچی میخوریم کوفتمون میکنه و مارو ب گریه میندازه نفرین و ناله میکنه بخدا با گریه دارم مینویسم دلم میخاد بمیرم اخ ی ادم چقدر بی رحم باید باش؟؟چرا همش بما میگ بمرید الهی کوفتتون بشه هرچی میخریدو میخورید تازه میخاستم خودم کارکنم اونم نمیزاره کلا ا بار بیرون میریم تا ا ماه همش میگ بیرونید میگ فقط خونه بشینید و کار خونه کنید😭😭من دارم دق میکنم تروخدا بگید چیکار کنم دارم میمیرم دارم سکته میکنم لاقل ی چیز بگید اروم شم😭😭😭😭😭😭اخ ادمی ک چندتا خونه و مزمین دتره وضعیت مالیش زبون زده چرا باید اینجور کنه چرا میگ هیچ جا نرید تفریح نکنید😭😭😭دارم دق میکنم 😭😭حسرت ب دل موندم منم مثل جوونی های دیگ باشم با دوستام باشم خوشگدرونی کنم اگر رفته باشمم با گریه برگشتم بزور میگ چادر بپوش ارایش نکن گفتم باش ولی باز داره اذیتم میکنه اینم بگم۲۰سالمه 

الهی چقد اذیت شدی

انشالله خدا باباتو به راه راست هدایت کنه و زودتر به خودش بیاد

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم خيلي ناراحتت شدمبنظرم داره بهانه گيرى ميكنه يكيو زير سر داره حرص داره كه مجبوره پيش شماها باشه ...

نزاشت برم سرکار😭😭😭درسم دیپلم دارم اینقدر درگیر مشکل بودم ک نتونستم قبول شم دانشگاه نمیدونم چیکار کنم😭😭😭اجازه هیچ کاری نمیده دارم دق میکنم 

سرکار خودمو ب درو دیوار زدم نزاشت دانشگاهم انقدر مشکل داشتم ابنقدررررر ک نتونستم قبول شم حواس پرتی گ ...

هر جورى ميتونى برو دانشگاه تو اجتماع باش سنى ندارى عزيزم خداى نكرده افسردگى ميگيرى

عزيزم خيلي ناراحتت شدمبنظرم داره بهانه گيرى ميكنه يكيو زير سر داره حرص داره كه مجبوره پيش شماها باشه ...

دارم میگم ک خیانت کرد ب مامانم 😔از اونموقع حالم ازش بهم میخوره دیگ دوسش ندارم اصلااا😭😭حالم از این خونه و زندگیم بهم میخوره واقعا نمینونم دیگ تحمل کنم 

هر جورى ميتونى برو دانشگاه تو اجتماع باش سنى ندارى عزيزم خداى نكرده افسردگى ميگيرى

افسردگی گ گرفتم😔ولی دانشگاهم خیلی باهاش اوکی نیس میگم با اینک پولداره ولی راضی نمیشه خرج کنه 

2810