2777
2789
عنوان

شربت راسیپ

97 بازدید | 20 پست

سلام من دخترم 18 ماهشه ،چند روز پیش برده بودمش دکتر ،،وزنشم کمه دکتر این شربت و دادا واسه اشتهاش منم آوردم این چند روزه دلم نمیومد بدم بهش ولی امروز غروب دو و نیم سی سی دادم بهش یه ساعت بعدش انقدر عصبی شده که نگو ،همش جیغ میکشه گریه میکنه الانم خوابید دیگه نمیدونم بازم بیدار بشه یا نه ،به باباش نگفتم که از این شربته دادم اگه بگم اول حسااابی با من دعوا میکنه فردام میره سراغ دکتره

الان میگم چطوری آرومش کنم اگه بیدار شد یعنی چیکار کنم اثرش از بدنش بره، کمتر بشه ؟

کسی تجربه ای داشته؟

درست میشه بعد چند ساعت من راسیپ دادم 

عصبی نمیکرد بچمو 

ولی خودم ترسیدم گذاشتم کنار 

ب جاش شربت اشتها اور پدیا بست اپتایت بخر بده 

فوق العادس و کاملا گیاهی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

دیگه بیدار نمیشه تا صبح

صبح که بیدار شد اولین چیزی که میگه اینه که مامان گشنه.از الان بهتره واسه ۱بحانه فردا یه فکری بکنی چون اشتهای به صورت انفجاری زیاد میشه

اگه دیگه شربت رو ندی دو سه  روزه عصبی بودنش از بین میره

رو بعضی بچه ها این اثر داره .انتخاب کن بچه خوش اشتهای و خوش خواب و عصبی یا بچه بد غذا مهربون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
درست میشه بعد چند ساعت من راسیپ دادم عصبی نمیکرد بچمو ولی خودم ترسیدم گذاشتم کنار ب جاش شربت اشتها ...

جدی؟یعنی اگه نیم ساعت بخابه پاشه درست میشه؟

خیلی عصبی شده بود ،خیلی ترسیده بودم ،شوهرمم همش میگفت این چش شده ،گفتم الان میگه پاشو ببریم دکتر

شما به بچت میدادی تاثیریم داشت تو اشتهاش؟

QUOTE=360228872]دیگه بیدار نمیشه تا صبح صبح که بیدار شد اولین چیزی که میگه اینه که مامان گشنه.از الان بهتره واسه ۱ب ...[/QUOTE]

گشنگیشو نمیتونه بگه

یعنی اثر دو سی سی سه روز طول میکشه تا از بدنش بره؟

دکتر به بچه منم داده بود عوارض و کاربردشو که خوندم حاضر نشدم حتی ی قاشق بهش بدم

منم چند روز بود نمیدادم ولی واقعا دیگه هیچی نمیخوره هیچیییی

امروز گفتم بدم شاید یکم اشتهاش باز بشه ولی اینجوری که دیدمش مثل سگ پشیمون شدم

منم چند روز بود نمیدادم ولی واقعا دیگه هیچی نمیخوره هیچییییامروز گفتم بدم شاید یکم اشتهاش باز بشه ول ...

زینک هم اشتهاشو باز میکنه هم نسبت به راسیپ بی خطره

ی آزمایش بده بیین چی تو بدنش کمه بر اساس اون بهش داروی تقویتی بده. راسیپ مال کم اشتهایی عصبیه

جدی؟یعنی اگه نیم ساعت بخابه پاشه درست میشه؟خیلی عصبی شده بود ،خیلی ترسیده بودم ،شوهرمم همش میگفت این ...

نه نیم ساعت ک نه دوسه ساعت حداقل عمیق میخوابع چون خیلی خواب اوره راسیپ 

صبح بلند میشه و ضعف میکنه بهش صبحانه خوب بده 

ولی دیگه راسیپ نده بهش 

همون شریتی ک گفتم بده عالیه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

جدی؟یعنی اگه نیم ساعت بخابه پاشه درست میشه؟خیلی عصبی شده بود ،خیلی ترسیده بودم ،شوهرمم همش میگفت این ...

تاثیر ک داشت مثلا بچه من تو هجده ماهگی ماکارونی لب نمیزد 

راسیپو ک دادم انقد ضعف میکرد مجبور میشد ماکارونیو بخوره

یا برنج نمیخورد بخاطر راسیپ از غذاهای ابکی دست کشید 

اینارو خورد 

ولی نمی ارزه بچه گناه داره پدیا بست بهتر از راسیپ بود

تاثیر ک داشت مثلا بچه من تو هجده ماهگی ماکارونی لب نمیزد راسیپو ک دادم انقد ضعف میکرد مجبور میشد ماک ...

پدیا بست منظورت همون مولتی ویتامینیه که از داروخونه میگیریم؟

تو چرا دیگه راسیپ ندادی ،عصبیش میکرد؟

2810