2777
2789
عنوان

خدایا چرا دخترم‌خوب‌نمیشه واقعا خسته شدم دیگ😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست
انشالله زودتر خوب میشه ولی اگر انتی بیوتیک دادن هیچوقت سر خود قطع نکن به دکتر میگفتی عوض میکرد یا پر ...

لعنتی داروخونه گفتم گفت الرژی داده بهش اسهال شده کاش میبردمش دوباره دمتر😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله خدا شفا بده ...صبور باش ..نماز حاجت بخون توسل ب حضرت زهرا دورکعته

ممنون چشم🌹

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
بخدا۶ماهش خیلی سخته ک هررووووز اینجوری داره اذیت میشهکلی طول کشید سختی کشیدم ی هفته بیمارستان ادیت ش ...

آخ قربونش چه کوچولوئه فکر کردم دو سه سالی داره. اگه میتونی از کسی کمک بگیر که خودت بیشتر استراحت کنی.

من اینو شنیدم ولی مطمئن نیستم خودت یه چک بکن: میگن پوست انار رو خالی کنی و شیر خودت رو بریزی داخلش و بذاری روی حرارت خیلی کم مثلا روی بخاری یواش بجوشه و به نوزاد بالای شیش ماه بدی سرماخوردگی و عفونتش خوب میشه. بپرس اگه کسی امتحان کرده و انار توی این سن ضرر نداره امتحان کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آخ قربونش چه کوچولوئه فکر کردم دو سه سالی داره. اگه میتونی از کسی کمک بگیر که خودت بیشتر استراحت کنی ...

چون انقد کوچیک‌رحمم‌میاد حتی واکسنشم‌نتونستم‌بزنم 

ن انار بعش میدم ممون