im_shee مدیر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 2010 عنوان کدوم ساز قشنگه❓😍 | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 56 پست من خودم هنگ درام و ویولن و اون ساز هستا بعضیا تو خیابون میزنن اسمشم اکا… بود خیلیی دوست دارماما ویولن رو میترسم من پشت کار ندارم فکر نکنم بتونم چند سال صبر کنم و تمرین کنم تا صدای قشنگ در بیارم ازش اما خیلی دوسش دارم 1403/08/21 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
im_shee مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 2010 ادامه بده گیتار خیلی خوبه بنظرت ویولن و میتونم؟نمیدونم کلا نودمو نمیشناسم
_خدای_جذابیت_ عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 4513 چند سال باید پیوسته کلاس رفت ؟بعد ببخشین زیاد سوال میپرسم اینجوریه که وقتی حرفه شدی میتونی از خودت ب ... نه عزیزم هر سوالی داری بپرس اگه بخوای خوب تمرین کنی توی ۶ ماه میتونی ویولن رو به خوبی بزنیو اینکه برای زدن آهنگ حرفه ای که توی کتابا نباشه حتما باید نت داشته باشی و اون نت هارو حفظ کنی و بزنیاگه نت هارو بلد باشی هر آهنگی رو بزارن جلوتر میتونی بزنی #عضو اکیپ جذابای سایت
mylittlediamond عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 3912 سازای خودم پیانو و گیتار:)هنگدرامم عالیه Inshallah-🇦🇪🇲🇦🇺🇸
_خدای_جذابیت_ عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 4513 بنظرت ویولن و میتونم؟نمیدونم کلا نودمو نمیشناسم به نظرم یه ساز رو حرفه ای یاد بگیری بهتره، گیتار هم ساز خیلی خوبیه باهاش میتونی آواز هم بخونی #عضو اکیپ جذابای سایت
nabattallaee84 عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 3361 نه عزیزم هر سوالی داری بپرس اگه بخوای خوب تمرین کنی توی ۶ ماه میتونی ویولن رو به خوبی بزنیو اینکه بر ... الان شما نوتارو بلدی ؟ یاهنوز بعد ۶ سال کلاس میرین؟یادگیری نوتا خیلی زمان میبره؟بعد تو اپارتمان صداش بقیه رو اذیت میکنه؟ انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت
im_shee مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 2010 سازای خودم پیانو و گیتار:)هنگدرامم عالیه عاشق پیانو ام اما خب نمیدونم با چی شروع میکنن؟با ساز واقعی یا با جی؟
im_shee مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 2010 به نظرم یه ساز رو حرفه ای یاد بگیری بهتره، گیتار هم ساز خیلی خوبیه باهاش میتونی آواز هم بخونی همین دیگه از آواز خوندنش خوشم نمیادنمیدونم چرا
_خدای_جذابیت_ عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 4513 الان شما نوتارو بلدی ؟ یاهنوز بعد ۶ سال کلاس میرین؟یادگیری نوتا خیلی زمان میبره؟بعد تو اپارتمان صداش ... نت هارو کامل بلدم اما هنوزم میرم کلاس ، البته الان چند وقته نمیرم ولی میخوام دوباره برمنه زمان نمیبره اول نت خوانی یاد میگیری بعد میری سراغ آهنگتوی آپارتمان هم اگه میخوای تمرین کنی بعد از ظهر یا عصرا تمرین کن که کسی خواب نباشه #عضو اکیپ جذابای سایت
mylittlediamond عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 3912 عاشق پیانو ام اما خب نمیدونم با چی شروع میکنن؟با ساز واقعی یا با جی؟ ساز واقعی یعنی چی؟😁پیانو گرند منظورتونه؟ این ساز ۸۰۰ به بالاسنه با کیبورد و پیانو الکتریک هم میشه Inshallah-🇦🇪🇲🇦🇺🇸
_خدای_جذابیت_ عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 4513 همین دیگه از آواز خوندنش خوشم نمیادنمیدونم چرا اتفاقا آواز خیلی خوبه اگه بلد باشی مخصوصا با گیتار هم بزنی هم بخونی #عضو اکیپ جذابای سایت
im_shee مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 2010 ساز واقعی یعنی چی؟😁پیانو گرند منظورتونه؟ این ساز ۸۰۰ به بالاسنه با کیبورد و پیانو الکتریک هم میشه منظورم پیانو الکتریکه ۸۰ میلیونه واسه شروع میترسم اینهمه هزینه کنم
im_shee مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 2010 ساز واقعی یعنی چی؟😁پیانو گرند منظورتونه؟ این ساز ۸۰۰ به بالاسنه با کیبورد و پیانو الکتریک هم میشه پیانو الکتریک از چه قیمت هست؟
mylittlediamond عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 3912 منظورم پیانو الکتریکه ۸۰ میلیونه واسه شروع میترسم اینهمه هزینه کنم کیبوردم میشه Inshallah-🇦🇪🇲🇦🇺🇸