2777
2789
عنوان

کدوم ساز قشنگه❓😍

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 56 پست
چند سال باید پیوسته کلاس رفت ؟بعد ببخشین زیاد سوال میپرسم اینجوریه که وقتی حرفه شدی میتونی از خودت ب ...

نه عزیزم هر سوالی داری بپرس 

اگه بخوای خوب تمرین کنی توی ۶ ماه میتونی ویولن رو به خوبی بزنی

و اینکه برای زدن آهنگ حرفه ای که توی کتابا نباشه حتما باید نت داشته باشی و اون نت هارو حفظ کنی و بزنی

اگه نت هارو بلد باشی هر آهنگی رو بزارن جلوتر میتونی بزنی

#عضو اکیپ جذابای سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه عزیزم هر سوالی داری بپرس اگه بخوای خوب تمرین کنی توی ۶ ماه میتونی ویولن رو به خوبی بزنیو اینکه بر ...

الان شما نوتارو بلدی ؟ یاهنوز بعد ۶ سال کلاس میرین؟

یادگیری نوتا خیلی زمان میبره؟

بعد تو اپارتمان صداش بقیه رو اذیت میکنه؟

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

الان شما نوتارو بلدی ؟ یاهنوز بعد ۶ سال کلاس میرین؟یادگیری نوتا خیلی زمان میبره؟بعد تو اپارتمان صداش ...

نت هارو کامل بلدم اما هنوزم میرم کلاس ، البته الان چند وقته نمی‌رم ولی می‌خوام دوباره برم

نه زمان نمیبره اول نت خوانی یاد میگیری بعد میری سراغ آهنگ

توی آپارتمان هم اگه میخوای تمرین کنی بعد از ظهر یا عصرا تمرین کن که کسی خواب نباشه 

#عضو اکیپ جذابای سایت

عاشق پیانو ام اما خب نمیدونم با چی شروع میکنن؟با ساز واقعی یا با جی؟

ساز واقعی یعنی چی؟😁

پیانو گرند منظورتونه؟ این ساز ۸۰۰ به بالاس

نه با کیبورد و پیانو الکتریک هم میشه 

Inshallah-🇦🇪🇲🇦🇺🇸
ساز واقعی یعنی چی؟😁پیانو گرند منظورتونه؟ این ساز ۸۰۰ به بالاسنه با کیبورد و پیانو الکتریک هم میشه

منظورم پیانو الکتریکه ۸۰ میلیونه واسه شروع میترسم اینهمه هزینه کنم

2810