2777
2789
عنوان

رفتم خونه نامزد سابقم بیرونم کرد 💔😭💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟؟؟ از کجا میگی ؟

چون من پسرارو مث کف دست میشناسم هرچقدد لاشی باشن و دختر باز اهل مهربون رفتار کردن با اکس نیستن ولی اگ با تو اینطوری رفتار کرده هم‌ پسر خیلی خوبیه هم عاشقته

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

خدا کنه اینجوری باشه من میخام فقط کنارش باشم

اعتمادشو جلب کن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

چه ربطی داره😐😐😐

آخه این امتحان کردنها، این همه شک داشتن، این همه برنامه چیدن و عکس گرفتن با یه نفر دیگه برای حساس کردن اون آقا چیزهاییه که معمولا تو سوشال مدیا دیده می شه، خیلیا تحت تاثیر سوشال مدیا فکر می کنن رابطه همینه و رابطشون رو با همین تفکر اشتباه خراب می کنن...

ببین چند وقت ولش کن بهش پیام نده زنگ نزن دندون جیگر بگیر بزار نگرانت بشه اگه عاشقته...و اینکه سعی کن اعتمادشو به دست بیاری واقعا هم چاره ای نداری جز اینکه رو خودت کار کنی 

شاید بیربط باشه ولی داستان حضرت یوسف و زلیخا رو یادته زلیخا هر چقدر که دنبالش بود اون دورتر میشد تا اینکه زلیخا بخودش اومد متحول شد دیگه یوسف رو نمی‌خواست و بعد یوسف افتاد دنبالش چون آدم دیگه ای شده بود برو دنبال خودت خیلی در حق خودت بد کردی حتی اگه با این وضعیت اونو بدست بیاری فایده ای نداره اینقدر خودتو کوچیک کردی 🥺 ولی فکر میکنم واقعا دوستت داره عزیزم ولی خودت مهمتری❤️

2810