2777
2789
عنوان

نامزدم رو موتور بهم گفت ببخشید ک اینطوری دارم میرسونمت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 35 پست
قدرشو بدون نامزد منم یه مدت موتور زیر پاش بود همیشه عذرخواهی میکرد می‌گفت لیاقتت این نیست می‌دونم در ...

ممنون از آرزوی قشنگت ایشالا شماهم😍

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

خوشبخت بشین الهی

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش تشکر کن نزار غرورش خوردشه خوشحال باش بگو فدا سرت...آخی عزیزم چقدر قلبش مهربونه خدا برا هم‌نگهتون ...

یک دنیا تشکر 😍

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
آره دقیقا

چند بار پیش اومده حس کنم پول نداره

چون داشتنی میگیره خوراکی

نداشته باشه میگه میخوای بگیرم دارمااا😂🥺

سعی میکنم خودم درست کنم ببریم بیرون بخوریم

فقط امیدوارم درک کردنامون اخر عاقبتش تلخ نباشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چند بار پیش اومده حس کنم پول ندارهچون داشتنی میگیره خوراکینداشته باشه میگه میخوای بگیرم دارمااا😂🥺س ...

خیلی تکرارش نکن عزیزم مثلا ماهی یکبار دوبار این کارو بکن 

آقایون هرچقدر هم خوب و درست تربیت شده باشن دست خودشون نیست یه الگو اگر تکرار بشه براشون عادت میشه 

چند بار پیش اومده حس کنم پول ندارهچون داشتنی میگیره خوراکینداشته باشه میگه میخوای بگیرم دارمااا😂🥺س ...

عزیزم🥺

انشالله که نمیشه 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
خیلی تکرارش نکن عزیزم مثلا ماهی یکبار دوبار این کارو بکن آقایون هرچقدر هم خوب و درست تربیت شده باشن ...

اره دوبار درست کردم

من خرم بخدا

یکیو بخوام براش مادری میکنم این سمهههههه برا رابطه 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اره دوبار درست کردممن خرم بخدایکیو بخوام براش مادری میکنم این سمهههههه برا رابطه

هرچی بزرگتر بشی ..تجربه ت بیشتر میشه 

آگاه تر میشی

هزار ماشاءالله بگم به جفت تون انرژی سایت منفیهاز تاپیکت حس خیلی قشنگی گرفتمانشالله که خدا انقدر بهتو ...

منم از پیام شما کلی ذوق کردم قشنگم

خدا خیرتون بده😍❤️

هرچی بزرگتر بشی ..تجربه ت بیشتر میشه آگاه تر میشی

از 8سالگی این اخلاق گندو دارم🥲حتی برا پدرم خواهرم محبت مادری داشتم خیلییییی بده

از 8سالگی این اخلاق گندو دارم🥲حتی برا پدرم خواهرم محبت مادری داشتم خیلییییی بده

هرچیزی رو میتونی تمرین کنی کنار بزاری یا انجامش بدی 

تمرین کن محبتت حدو حدود داشته باشه

2810