imhere3748 مدیر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1316 عنوان نامزدم رو موتور بهم گفت ببخشید ک اینطوری دارم میرسونمت🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 35 پست ما امروز غروب رفته بودیم بیرونموقع برگشت از پاساژدیدیم هوا خوبهسوار شدیم ک بریم خونهوسط راه بارون گرفتیکم داشت شدید میشدک کلی شرمنده شد ازم عذرخواهی کرد ک ماشین ندارهدلم خیلی سوخت براش بچه🫠 قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوقالعاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣 1403/08/21 | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imhere3748 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1316 قدرشو بدون نامزد منم یه مدت موتور زیر پاش بود همیشه عذرخواهی میکرد میگفت لیاقتت این نیست میدونم در ... ممنون از آرزوی قشنگت ایشالا شماهم😍 قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوقالعاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
یلدا۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰ عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 340 خوشبخت بشین الهی به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦♀️ السلام علیک یا اباعبدالله🖤
imhere3748 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1316 ازش تشکر کن نزار غرورش خوردشه خوشحال باش بگو فدا سرت...آخی عزیزم چقدر قلبش مهربونه خدا برا همنگهتون ... یک دنیا تشکر 😍 قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوقالعاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23738 وایییییی ننه🥺🤌قدرشو بدونولی غرور پسرا خیلی زود میکشنه🥲 آره دقیقا ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
raha_goiandeh عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 2843 یک دنیا تشکر 😍 هزار ماشاءالله بگم به جفت تون انرژی سایت منفیهاز تاپیکت حس خیلی قشنگی گرفتمانشالله که خدا انقدر بهتون بده و با عشق زندگی کنید....
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3830 آره دقیقا چند بار پیش اومده حس کنم پول ندارهچون داشتنی میگیره خوراکینداشته باشه میگه میخوای بگیرم دارمااا😂🥺سعی میکنم خودم درست کنم ببریم بیرون بخوریمفقط امیدوارم درک کردنامون اخر عاقبتش تلخ نباشه کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
rahgozarjan عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3133 چند بار پیش اومده حس کنم پول ندارهچون داشتنی میگیره خوراکینداشته باشه میگه میخوای بگیرم دارمااا😂🥺س ... خیلی تکرارش نکن عزیزم مثلا ماهی یکبار دوبار این کارو بکن آقایون هرچقدر هم خوب و درست تربیت شده باشن دست خودشون نیست یه الگو اگر تکرار بشه براشون عادت میشه
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23738 چند بار پیش اومده حس کنم پول ندارهچون داشتنی میگیره خوراکینداشته باشه میگه میخوای بگیرم دارمااا😂🥺س ... عزیزم🥺انشالله که نمیشه ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3830 خیلی تکرارش نکن عزیزم مثلا ماهی یکبار دوبار این کارو بکن آقایون هرچقدر هم خوب و درست تربیت شده باشن ... اره دوبار درست کردممن خرم بخدایکیو بخوام براش مادری میکنم این سمهههههه برا رابطه کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3830 عزیزم🥺انشالله که نمیشه فداتشم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23738 اره دوبار درست کردممن خرم بخدایکیو بخوام براش مادری میکنم این سمهههههه برا رابطه هرچی بزرگتر بشی ..تجربه ت بیشتر میشه آگاه تر میشی ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
imhere3748 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1316 هزار ماشاءالله بگم به جفت تون انرژی سایت منفیهاز تاپیکت حس خیلی قشنگی گرفتمانشالله که خدا انقدر بهتو ... منم از پیام شما کلی ذوق کردم قشنگمخدا خیرتون بده😍❤️ قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوقالعاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3830 هرچی بزرگتر بشی ..تجربه ت بیشتر میشه آگاه تر میشی از 8سالگی این اخلاق گندو دارم🥲حتی برا پدرم خواهرم محبت مادری داشتم خیلییییی بده کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
fati73khanooom عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 1743 نامزد منم می گفت ولی آخرش ولم کرد رفت دلت برای مردان نسوزه
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23738 از 8سالگی این اخلاق گندو دارم🥲حتی برا پدرم خواهرم محبت مادری داشتم خیلییییی بده هرچیزی رو میتونی تمرین کنی کنار بزاری یا انجامش بدی تمرین کن محبتت حدو حدود داشته باشه ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔