2777
2789
عنوان

خانومای بارداری که جفتشون پایینه

187 بازدید | 28 پست

یا پایین بودن بیایین

خطرناکه یعنی؟من خیلی میترسم

ممکنه سقط بشه؟

تو ۱۵هفته هستم فاصله لبه تحتانی جفت از سرویکس تقریبا۲.۵سانته گفت جفتت پایینه

میترسم نمونه واسم از اولش استراحت میکنم چون چنتا سقط داشتم

استراحت کن فقط

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین بودم بهتر شدم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
منم همین بودم بهتر شدم

جفتتون پایین بود؟

تو چند هفته پایین بود؟چقد طول کشید بالا بره؟

واینکه چه کارایی کردین واسه بالا رفتنش؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم

من اخه یدونه دختر مدرسه ای دارم مجبورم اونو اماده کنم فقط واسه نهار سبک درست کردن اون پامیشم و سرویس بهداشتی همش دراز کشیده هستم

جفتتون پایین بود؟تو چند هفته پایین بود؟چقد طول کشید بالا بره؟واینکه چه کارایی کردین واسه بالا رفتنش؟ ...

من اوایل پایین بودم الان نوشته جفت فوندال

استراحت ک نکردم من خیلی فعالیت دارم اوایل تو سونو نوشته بود جفت لو لایینگ ینی پایین الان نوشته فوندال

من اوایل پایین بودم الان نوشته جفت فوندالاستراحت ک نکردم من خیلی فعالیت دارم اوایل تو سونو نوشته بود ...

اخه واسه من هیچکدومو ننوشته جفت قدامی نوشته

ونوشته فاصله لبه تحتانی جفت با سرویکس ۲۳میلی متر

میگن باید سرکلاژ شم اخه مگه سرکلاژو واسه طول سرویکس کوتاه انجام نمیدن؟

من از پایینم احساس فشار میکنم و کمر درد و شکم درد دارم یعنی بخاطر جفت پایینه؟

اره دکتر بمن گف نزدیکی نداشته باش توالت فرنگی استفاده کن فعالیت سنگین نکن

نه من خفتم قدامی ننوشته من عذر میخوام تو واژنم احساس فشار دارم انگار میخاد بیاد بیرون مخصوصا ک توالت ایرانی میرم

من هفته۳۴هستم مراقب خودت باش شما

اره دکتر بمن گف نزدیکی نداشته باش توالت فرنگی استفاده کن فعالیت سنگین نکننه من خفتم قدامی ننوشته من ...

اره دقیقا مال منم اونطوری هست احساس میکنم یچیزی الان میاد 

البته مال شما بزرگتره بخاطره اونه فشار احساس میکنین

انشالله سالم و سلامت بغل بگیرین

من بخاطر سرکلاژ میترسم اخه طول سرویکسم تو سونوی ان اتی ۱۲هفته و ۵روز ۴۹میلی متر زده

اره دقیقا مال منم اونطوری هست احساس میکنم یچیزی الان میاد البته مال شما بزرگتره بخاطره اونه فشار احس ...

فداتشم همچنین

اره ترس داره من از زایمان میترسم

منم جفتم پایینه و همش زیر دلم درد میگیرهلکه بینی ندارمدمترم گفت تا ماه پنج میره بالا

سلام عزیزم جفتتونو چطور نوشته مثلا پایین

من بالا گفتم نوشته فاصله لبه تحتانی جفت تا سرویکس ۲۳میلی متر تو نت خوندم نوشته پایینه به چنتا دکتر هم فرستادم میگن سرکلاژ 

فداتشم همچنیناره ترس داره من از زایمان میترسم

نه اصلا زایمان ترس نداره استرس نداشته باش منم یدونه دختر دارم سزارین شدم خیلی راحت بود دردش قابل تحمله با شیاف

نه اصلا زایمان ترس نداره استرس نداشته باش منم یدونه دختر دارم سزارین شدم خیلی راحت بود دردش قابل تحم ...

من طبیعی بودم