2777
2789
عنوان

تو حرم یه پسر و دیدم

200 بازدید | 11 پست

یک سال پیش من اصلا به دیگران نگاه نمیکنم و زل نمیزنم ولی طرف از اینا بود که میان مداحی میخونن سر تا پا سبز بود خیلی زیبا رو بود اصلا سفید چشم ابرو مشکی بعدم رد شدم رفتم اون ورا نشستم یه پیرزنها اومد گفت از مداحیش ضبط کن یه گوشی عجیب و قرن وسطی داد بهم منم فیلم گرفتم آخرشم یه مداحی زیبا کرد و بعد ها غیب شد دیگه اصلا ندیدم 😅

نکنه عاشق شدم؟ استغفراللللللللللالللاالله😂😂😂😂😂بچه ها مسخره نکنید خدایی طرف انگار زمینی نبود نه لباس ها نه قیافش خیلی خوشگل بود تعجب آور تر اینه منم اون روز مانتوم و شالم سبز بود

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

کدوم حرم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا شد تاپیکام چرا اون یکی گفتم امام رضا

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
با بعضی از این مورد ها مواجه شدم باور کن اینا ی چیزی دارن اینجورین

اره نورانی هستن ما از این شانسا نداریم بیخیخی

دوتا شد تاپیکام چرا اون یکی گفتم امام رضا

نه ندیدم اون یکی تاپیکت رو 

آره تاپیکات دوتا شد

جالب شد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
جوری تو تعریف کردیمن ندیده عاشق شدم😝

اره منم عاشقش شدم ولی چون قابل دسترس نیست از ذهنم پاک کردم ولی گاهی یادم نیفته تو دلم پروانه میاد

ای خدا با ی عوضی ازدواج کردم الانم دارم جدا میشم

آخی عزیزم🙁 خدا بهت کمک کنه

جوری تو تعریف کردیمن ندیده عاشق شدم😝

من زودتر از تو اسیر زیبایی ندیدش شدم😂😂😂

اقا برو دنبال زندگیت ما ده نفر آدم اینجا نشستیم دل داده و شیداش جا واسه تو نیست دیگه😂

من براش فردوسی پور بودم ولی اون میثاقی دوست داشت