2777
2789
عنوان

می‌خوام حشره کش بزنم تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 132 پست

من زدم میدونی چی میشه؟؟؟؟ 

سرت به سوز میادددددد زخم میشه ی محلول میگم انجانش بدی پاک پاک میشه حتی تخماش میریزه ولی بگمممم نمیذاری 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موهات را رنگ بزن ،اکسیدان باعث میشه از بین بره شپش ها با شانه دندانه ریز شانه کن

تو این چند روزه این راهم امتحان میکنم نشد دیگه قید همه چی میزنم موهام میترسم😔

تو روی خوش خدا بودی که به من نشون داد ♥️A♥️

دوست من رفته دکتر اول بهش کرم داده می‌تونه بزنه شامپو هم داده خارجیه سه روز در هفته باید بزنه شامپوی ضد شپش بهش داده بعد اسپری هم خریده آخر آخرش گفته یه قرص میدم تموم میشه اگه با همه اینا نرفت

اتو لباس بکش اگه موهات بلنده ماام داشتیم بابا بزرگم از روستا سم درخت اورد فکر کنم زدیم یبارکی شد

حالا باید برم پیدا کنم همچین سمی

الان میخوام حشره کش بزنم

سم نزن از طریق پوست وارد بدنت میشه، حتی نباید وقتی میزنی استشمام کنی، الان میخوای بزنی رو پوستت!!

پرمترین دوبار بزن و با شونه چوبی دندونه ریز  چندبار شونه کن

،سرکه و روغن زیتون هم استفاده کن، خیلی حجمشون زیاده؟؟

تو که همه ی راه هارو رفتی، اینی هم که من میگم امتحان کن بهت قول میدم همش میره حتی تخمهاشو پوک میکنه

یه قوطی وازلین رو بزن به کل موهات و کف سرت و همه جاش خلاصه، روشو با پلاستیک بپوشون و بزار قشنگ ۸ ساعت بمونه، بعدش برو حمام و حسابی بشور، اینی که میگم خودم امتحانش کردم و با همون یکبار رفتن، خود شپش ها رو که میکشه هیچ، چون اکسیژنم بهشون نمیرسه تخم هارو هم پوک میکنه، یعنی تخمشون هم بمونه دیگه خیالت راحته که پوکن

بهت اطمینان میدم که این روش عالیه و جواب میگیری انشاالله

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
دوست من رفته دکتر اول بهش کرم داده می‌تونه بزنه شامپو هم داده خارجیه سه روز در هفته باید بزنه شامپوی ...

منم رفتم پیش بهترین متخصص مو

بعد یه اسپرت مایلی داد و چند تا مولتی ویتامین بدرد نخور

یه تومنم پول دارو دادم