2777
2789
عنوان

شده تابه حال به کسی حسودی کنین

93 بازدید | 12 پست

حسودی که نه حسرت بعضیاواقعاخوش شانسن

طرف فقیربوده پول نونشون رونداشتن ولی خوشگل بوداخلاقشم‌ به نظرمن خوبه ولی شوهرم میگه اخلاقش خوب نیس وخیلی افاده داره وبه شوهرش دستورمیده همش والکی قهرمیکنه 

این خانوم همسردوست شوهرم هستن

دوست شوهرم خیلی پولداره وعضش عالیه کمی گاهی بهش حسادت میکنم ماشینشون عالی خونه کارخونه و... ولی ماصفر وهرچی داره شوهرم ازخودشه شوهرم خیلی موفقه خیلی تلاش کرده ولی پدرپولدارنداره

منم زیبام ولی گاهی باخودم‌قیافشومقایسه میکنم 

رفته بودیم حرم حلقه دستش نکرده بودیه خانومی جلومنوگرفت گفت سلام وخوبین وفلان بعدگفت این دختره کنارت مجرده گفتم‌نه گفت خب پس هیچی مرسی خداحافظ رفتم گفتم بهش گفت زیادبرام‌پیش اومده 

نمیخوام ناشکری کنم ولی خوش به حالش یه دفعه ازفقیر تبدیل شی به همچین پولداری 

ماکه ازاول قسرمتوسط بودیم باشوهرمم اختلاف طبقاتی نداریم البته باخودشونرم چگرنه خانواده شوهرم ازماضعیف ترن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر به اونایی که می میرن...😑

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

آره یکی بود وضع مالیشون افتضاح پزشکی قبول شد الان دماغ عمل کرد ژل زده صد درجه خوشگل شده کلا خودشو از ...

میدونی اونام حسرت داره ولی اون بازکلی تلاش کرده زحمت کشیده پزشکی قبول شده داره کارمیکنه پول درمیاره

ولی این خیلی راحت پولدارشده تازه مااگه همچین شوهری داشتیم میمردیم براش ولی این برعکس انقدرسیاست داره به شوهرش هم زورمیگه حرف حرفه زنس وشوهرشم میمیره براش

به اینایی ک ی دفه وضعشون خوب میشه حسادت نمیکنم چون گناه دارن یک عمر بی پولی کشیدن بذار بقیشو هم خوش باشن اما کسانی که از اول پولدار و خوشبخت بودن چرا حسودیم میشه ولی باز میگم خدا بهتر میدونه و هرچی صلاحمونه رقم میزنه

به اینایی ک ی دفه وضعشون خوب میشه حسادت نمیکنم چون گناه دارن یک عمر بی پولی کشیدن بذار بقیشو هم خوش ...

اتفاقامن برعکس به اینایی که یه دفعه اونم بدون هیچ تلاشی بایه ازدواج انقدرفرق کردن حسودیم میشه 

یامثلایکی دیگ دیدم توفامیلمون زشت وبی سوادوفقیربادکترازدواج کردسراینکه دخترخالش بودومادرش گفت بایددخترخالت روبگیری حالایکسره ازماشینش عکس میزاره ازخونش و..

اینجورآدمایی که فقیرن یه دفعه به پول میرسن معمولاعقده این میخوان فخربفروشن خودشون روبالامیبینن

دکتری که درس میخونه باکلی زحمت به جایی میرسه اینجوری نیس ولی اینا...

همین برای منم جز اولویت هامه

ازیه طرفم میبینم کسایی که به خاطرپول ازدواج کردن چون طرفشون پولداربودودست بزن داشت وطلاق گرفتن و..

خدابه یکی اخلاق میده پول نمیده به یکی پول میده اخلاق نمیده 

اره شده حصرت بخورم ولی بعد میگم شاید هنو وقتش نیست قرار وضع من خیلییییییی بهتر تر شه اینجور خودم دلد ...

کن باخودم برادلداری میگم خدابه یکی پول میده اخلاق نمیدهداخلاق میده پول نمیده همروکامل نمیدن چون دیدمم دوروبرم طرف پول داشت ولی دست بزن وبی اخلاق بودطلاق گرفتن