2777
2789
عنوان

ماجرای رژیمم

63 بازدید | 10 پست

من امروزرفتم روی ترازوبعدازظهرالبته توی یک هفته که رفتم مسافرت رژیمم روشکستم 1کیلوونیم اضاف کردم خیلیه بعدهمینومیخوام کم‌شم پدرم درمیادولی ماشالله تاول کنی خوب بالامیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوهفته طول ماه رژیم و ورزشمو مرتب انجام میدم دوهفته نزدیک پریودی میرینم تو همه چی

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

منم رژیم گرفتم الان دو کیلو‌کم کردم. ولی تا چند روز پرخوری کنم برمیگرده😢

خیلی بده ول میکنی برمیگرده همش تقصردوستامه خی گفتن بیابستنی بخورهی گفتن بریم موچی بخوریم امشبم که خودم هوس کیت کت کردم‌خوردم تاقندروحذف کنم کلی میام پایین وزنم

رژیم فستینگ بگیر زودی کم میکنی تو دوهفته ۴ونیم کیلو کم کردم بدون ورزش

چ خوب خوش به حالت ولی سخته هیچی نخورم طولانی ومیگن ضررداره واسه معده وفلان ومیگن اگه میخوای بگیری نبایدحداقل طولانی باشه حالااگه مشکلی نداشتی پس من امتحان میکنم

چ خوب خوش به حالت ولی سخته هیچی نخورم طولانی ومیگن ضررداره واسه معده وفلان ومیگن اگه میخوای بگیری نب ...

من تنها مشکلی ک داشتم آخر شبا گشنم میشد چون تا دیروقت بیدارم 

کلا کالری نیازمو مصرف میکردم اما تو ساعت مشخصی