بانوی_سرخ_سابق مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 5905 عنوان دلم داره میترکه چرا من باید تو این وضعیت گیر بیوفتم 87 بازدید | 7 پست پدرشوهرم از اول عقیده ش این بود ک هیشکی الان عروسی نمیگیره همینجوری برید خونتونبابام گف چون هیج مراسمی نداشتیم خودم عروسی میگیرم...ولی میخواد هیچ هزینه ای نکنه ، میگه نیازی به آرایشگاه و آتلیه ام نیست برید خونتون.اطرافیان و فامیل و اینستا و اینور اونور و آدم میبینه میگم مگه من چیم با اونا فرق داره 😔 1403/08/21 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_سرخ_سابق مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 5905 نه توی پول پیش خونه کمک کرد ، نه توی این ۲ سال هزار تومن کمک کرده نه هیچی
دیونهزنجیری عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3522 همسرت نظرش چیه؟؟جای مراسم ساده یه ماه عسل خوب برین داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی بهدنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
بانوی_سرخ_سابق مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 5905 بابام ابن همه هزینه کرده جهیزیه خیلی خوب گرفتنبعد اونا اینجوری رفتار میکنن چیزای ساده ای که وظیفه شون هست و همه انجام میدن باید بجنگم یا مثلا التماس کنم راضی بشن انجام بدنوالا من هرکی و دیدم خودشون همه کار میکنندلم واسه مامان و بابام هم میسوزه
بانوی_سرخ_سابق مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 5905 همسرت نظرش چیه؟؟جای مراسم ساده یه ماه عسل خوب برین اخه کدوم ماه عسل خوب عزیزم؟همسرم دلش میخواد مراسم کوچیک بگیریم ولی باباش وقتی همش مخالفت میکنه اونم گیر کرده
بانوی_سرخ_سابق مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 5905 با همسرت صحبت کندعروسی نه وظیفه ی پدرشوهرته نه پدرت ! عروسی وظیفه خانواده پسر هست اصن مشکل اصلی میدونی چیهاون میگه من نمیخوام مهمون دعوت کنم پدرزنت هم نباید دعوت کنهحتی با مراسم گرفتن ما هم مشکل داره
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 42067 عروسی وظیفه خانواده پسر هست اصن مشکل اصلی میدونی چیهاون میگه من نمیخوام مهمون دعوت کنم پدرزنت هم نبا ... چه خانواده عجیبی