تو مجازی باهاش حرف زدم به طور غیر مستقیم لفظ های جن*سی به کار میبره دختر فالو میکنه و به من گفت بیا قرار بذاریم و فلان همش تو هیئت و عزاداری و… ایناس ولی رفتارش یه جور دیگه ست واقعا موندم چجور ادمیه؟؟؟!!!!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
بهش مربوطه چون کراشش بوده دورویی و مذهبی نما بودنش ثابت شده
کراش خیلی مهمه؟
کل این روابط اشتباهه
حالام که متوجه شدن علیرغم اشتباه بودن
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
کی تعیین میکنه ک اشتباهه روابط؟بله مهمه ادما میرن توو رابطه تا باهم اشنا بشن لازمه رفتن توو رابطه ام ...
خب حالا متوجه شدن اون شخص ایده آل نیستن ایشون
ما نمیتونیم برای رفتارای کسی تعیین تکلیف کنیم
میتونیم فاصله بگیریم تا آسیب نبینیم
حالا چیکار کنن مثلا؟
وادار کنیم افراد و که طبق میل ما بشن؟