ناگت مرغ
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
ران مرغ ۲۰۰ گرم
خمیر نان باگت یا نان تست ۱۰۰ گرم
سیر سه حبه درشت
سس خردل تند یک قاشق غذاخوری
نشاسته گندم دو قاشق غذاخوری
شیر خشک نمکی یا پنیری دو قاشق غذاخوری
ادویه ناگت دو قاشق غذاخوری
طعم مرغ یک قاشق غذاخوری
این دو تا ادویه رو میتونید جایگزین کنید و ب جاش طعممرغ که داخل سوپمیریزید بزنید دو عدد
فلفل سیاه وونمک به میزان لازم
کره ۲۵ گرم
پنیر گودا ۴۰ گرم
پنیر خامه ای هم دو سه قاشق بزنید عالی میشه
اب یک سوم لیوان
مواد لازم:
طرز تهیه:
اب رو روی خمیر باگت ریخته میزاریم خیس بخوره
تکه های مرغ رو داخل غذاساز بریزین سیر رو اضافه کنین به همراه نمک سه دقیقه خوب هم بخوره تا خمیر بشه در دستگاه رو باز کرده یدور هم میزنیم دوباره در دستگاه بسته یک دقیقه هم بخوره
ادویه ها و مواد پودری ، خردل، پنیر، خمیر باگت همه رو اضافه میکنیم در دستگاه رو میبندیم دو دقیقه هم بخوره دستگاه رو خاموش کرده با لیسک هم میزنیم دوباره دستگاه روشن دو دقیقه هم بخوره
مواد کاملا خمیری و یکدست و منسجم باشه
داخل سینی ارد پاشی میکنیم دستمون رو چرب میکنیم خمیر رو روی سینی انتقال میدیم با کف دست خوب پهن و یکدست میکنیم دوباره روشو ارد پاشی میکنیم
نکته ب جای سینه میتونید داخل پلاستیک فریزر ب قطر ناگت پهن کنید با وردنه یا دست صاف کنید و بعد یکم گرفتن و سرد شدن با چاقو برش بزنید یا حتی کاتر بزنید
یکساعت داخل فریزر میزاریم تا راحت کاتر بخوره
بعد به برشهای منظم برش میزنیم
تو این مرحله میتونید بزنید تو مخلوط شیر و تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری که پولک پولک هست بغلطونید