2777
2789
عنوان

تا حالا سوسیس و کالباس خونگی درست کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 27 پست
هر کاریم کنیم مزه مال بیرون به خصوص قنادی‌های معروفو نمیده

بله خب اونا تکنیک ها و روش های  خاص خودشونو دارن ولی خب دستور خوب و معتبر هم خیلی مهمه ....ولی خب تفاوت شیرینی خونگی و بیرونی با کالباس خونگی و بیرونی قابل مقایسه نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من درست میکنم اما خب کلاس رفتم دستگاهاش گرفتم پیج جهانشاهلو سرچ کن هم دستوراتش خوبه اگر خواستی بگیری ...

دستگاهشو چند گرفتی؟ چندتاس؟ بزرگه یا کوچیکه؟ خوب میشه چیزایی که درست میکنی؟

دستگاهشو چند گرفتی؟ چندتاس؟ بزرگه یا کوچیکه؟ خوب میشه چیزایی که درست میکنی؟

یک مدل کاتر گرفتم که خب حدود فکر کنم الان ۴ و خرده ای باشه 

پر کن هم حدود ۲ باید باشه الان 

من اوایل با غذاساز میزدم اما خب ب موتورش خیلی فشار میاره و میسوزه 

فعلا دستورات مجانیش بزنید اونم خوب در میاد 

فعلا امضا ندارم
هر کاری هم کنی مزه مال بیرون رو نمیده،مثل کیک و شیرینی‌هایی که تو خونه می‌پزیم همونجوری میشه اصلاً ق ...

من کیک هاو شیرینیام از بیرون هم بهتره کیفیتش البته دیگران میگن تعریف خودم نیست خودم خیلی کمالگرا هستم اصلا از خودم راضی نیستم وبه خاطر خمین سفارش نمیگیرم 

ناگت مرغ

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

ران مرغ ۲۰۰ گرم 

خمیر نان باگت یا نان تست   ۱۰۰ گرم

سیر سه حبه درشت

سس خردل تند یک قاشق غذاخوری

نشاسته گندم دو قاشق غذاخوری

شیر خشک نمکی یا پنیری دو قاشق غذاخوری 

ادویه ناگت دو قاشق غذاخوری

طعم مرغ  یک قاشق غذاخوری 

این دو تا ادویه رو میتونید جایگزین کنید و ب جاش طعم‌مرغ که داخل سوپ‌میریزید بزنید دو عدد 

فلفل سیاه وونمک به میزان لازم

کره ۲۵ گرم 

پنیر گودا  ۴۰ گرم 

پنیر خامه ای هم دو سه قاشق بزنید عالی میشه 

اب یک سوم لیوان 

مواد لازم:

طرز تهیه:

اب رو روی خمیر باگت ریخته میزاریم خیس بخوره 

تکه های مرغ رو داخل غذاساز بریزین سیر رو اضافه کنین به همراه نمک  سه دقیقه خوب هم بخوره تا خمیر بشه در دستگاه رو باز کرده یدور هم میزنیم دوباره در دستگاه بسته یک دقیقه هم بخوره 

ادویه ها و مواد پودری ، خردل، پنیر، خمیر باگت همه رو اضافه میکنیم در دستگاه رو میبندیم دو دقیقه هم بخوره  دستگاه رو خاموش کرده با لیسک هم میزنیم دوباره دستگاه روشن دو دقیقه هم بخوره 

مواد کاملا خمیری و یکدست و منسجم باشه 

داخل سینی ارد پاشی میکنیم دستمون رو چرب میکنیم خمیر رو روی سینی انتقال میدیم با کف دست خوب پهن و یکدست میکنیم  دوباره روشو ارد پاشی میکنیم  

نکته ب جای سینه میتونید داخل پلاستیک فریزر ب قطر ناگت پهن کنید با وردنه یا دست صاف کنید و بعد یکم گرفتن و سرد شدن با چاقو برش بزنید یا حتی کاتر بزنید 

یکساعت داخل فریزر میزاریم  تا راحت کاتر بخوره

بعد به برشهای منظم برش میزنیم

تو این مرحله میتونید بزنید تو مخلوط شیر و تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری که پولک پولک هست بغلطونید 

فعلا امضا ندارم